icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Headerchannel nepaanbieding.jpg

Black Friday: Nepaanbieding of Topaanbieding?

Nu afgeprijsd van €300 naar €100. Wat een topaanbieding! Of is het te mooi om waar te zijn en heeft het artikel nooit €300 gekost? Hoe weet je nou of iets een Topaanbieding of juist een Nepaanbieding is? Wij maken het makkelijk voor je en zetten ze op een rijtje.

Nepaanbieding of Topaanbieding?

Volg alles Topdeals en Nepdeals via onze Instagram live-feed

Geen Instagram? Geen probleem!

We delen ook alles op onze eigen community.

Deals op de community

 • Probleem

  Een elektrische tandenborstel van €279,90 voor €149. Het lijkt een prachtige aanbieding. Tot je erachter komt dat de tandenborstel al wekenlang €149 kost. Sterker nog, er was zelfs een moment dat de tandenborstel maar €139 kostte. Tientallen winkels misleiden op soortgelijke manier hun klanten.

 • Doel

  Klanten verleiden met nepaanbiedingen is niet toegestaan volgens de Nederlandse wet. Wij willen dat alle winkels zich aan de regels houden en stoppen met nepaanbiedingen.

 • Jij

  Uiteraard zijn er ook een hele hoop goede aanbiedingen. Wij houden alles goed in de gaten en verzamelen voor jou de beste koopjes. Benieuwd?

  Bekijk de beste deals

Tot nu toe

 • Actie gestart | 25 november 2019

  Start Actie 'Laat je niet neppen'

  Omdat sommige winkels nog steeds de fout ingaan met het adverteren met nepaanbiedingen zijn wij een actie gestart. Ook houden we op de community bij wat de beste en slechtste Black Friday-aanbiedingen 2019 zijn.

 • Nieuws | 24 september 2018

  Winkels hardleers met nep-aanbiedingen

  Veel winkels maken zich nog steeds schuldig aan nep-aanbiedingen, blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond onder 65 winkels. Met van-voorprijzen suggereren aanbieders flinke kortingen, terwijl de doorgestreepte ‘van-prijs’ nooit is gerekend. Hiermee overtreden zij de wet.