icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van autoverzekeringen

Lees de ervaringen van andere consumenten met hun autoverzekering en doe er je voordeel mee. Bekijk ook de totale reviewscores per verzekeraar in de vergelijker.

Schrijf een review
2447 reviews

Connex

18 juni 2018

Zelden fouten gehad bij verzekeren van een nieuwe auto.


marja

18 juni 2018

behulpzaam, ook aan de telefoon voor vragen, vriendelijk geholpen


Mvz

17 juni 2018

Ze verkopen je een verzekering maar vertellen niks over de consequenties. Veel spijt ik adviseer mensen verder te kijken.


Ellen

17 juni 2018

De website gaf bij het afsluiten van de autoverzekering een foutmelding. Nog een keer geprobeerd met het gevolg dat ik twee autopremies had. Opzeggen kon pas over een jaar. Ik kon het niet annuleren. Telefonisch was Ditzo niet bereikbaar. Ik kon voor de week erop pas een afspraak aanvragen. Uiteindelijk via de app kunnen opzeggen. Bij het ontvangen van mijn poli blad is de premie € 1,22 per maand duurder dan op de website staat. Twee dagen na mijn app kreeg ik bericht terug dat de premies dagelijks aangepast worden, vandaar het prijsverschil. Dit klopt bij mij niet. Ik heb op de website gekeken en direct afgesloten en ook twee dagen later staat het oorspronkelijke, goedkopere bedrag op de website. Ik voel mij misleid.


Kees

16 juni 2018

Verzekerd bij Reaal via agent. Bij schade altijd naar doorverwezen naar door verzekering geselecteerde schadeherstelbedrijf. (Dus niet naar eigen voorkeur) Daar werd ik in kennis gesteld van het feit dat mijn verzekering (Reaal) mijn auto had onder- verzekerd bij de veel goedkopere internet verzekeraar Ditzo, die 100 euro op jaarbasis goedkoper is. Schade was ook eerste in 30 jaar, maar kreeg wel waarschuwing bij volgende schade aanmerkelijk meer premie te moeten gaan betalen.