icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van autoverzekeringen

Lees de ervaringen van andere consumenten met hun autoverzekering en doe er je voordeel mee. Bekijk ook de totale reviewscores per verzekeraar in de vergelijker.

Schrijf een review
2480 reviews

Willem

10 augustus 2018

Het op tijd melden als een aanbod is voor minder geld.


Maarten

8 augustus 2018

Zeer duur geworden in de loop der jaren. Wel goede dekking maar geen zogenaamde gratis extraas. Betaal nu bijna het dubbele van vijf jaar terug met dezelfde auto en meer schadevrije jaren. Ga snel verder zoeken naar nwe verzekering


C.

7 augustus 2018

Ik had een ongeluk gehad met mijn auto, ik werd aangereden van de zijkant door een motor. Ik had een getuigen en de andere partij had een getuigen. Ze hebben alleen zijn getuigen aangehoord en die van mij niet waardoor hij gelijk in de zaak. Heeft gekregen. Meteen kreeg ik een min 5 kwalificatie dat ervoor zorgt dat ik me niet ergens anders kan verzekeren. Ik ben niet tevreden met allsecure en ik kan niet weg bij ze.


Bryan

7 augustus 2018

Duidelijke communicatie en goede service. Heb er nooit problemen mee gehad en voel me er vertrouwt bij.


Erik

3 augustus 2018

Zeer slechte communicatie over betalingen. Ik had de verzekering afgesloten, niets pet post ter bevestiging. Krijg ik vandaag ineens een e-mail, dat mijn autoverzekering is afgesloten, wegens wanbetaling. Heb geen mail voorbij zien komen voor betalingen en ook geen brief ontvangen. Wil ik daarna een nieuwe verzekering elders afsluiten blijk ik door hun als wanbetaler te zijn aangemeld en moet ik een jaarbedrag in 1 keer betalen!