icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van autoverzekeringen

Lees de ervaringen van andere consumenten met hun autoverzekering en doe er je voordeel mee. Bekijk ook de totale reviewscores per verzekeraar in de vergelijker.

Schrijf een review
2828 reviews

Tjalke

3 juli 2020

Moet zelf op de tijdlijn kijken als de verzekering is betaald, totaal geen communicatie. Kan betaling niet terug vinden in de (verleden tijd)lijn.


Monique

2 juli 2020

na het doorgeven van mijn verhuizing hdbben ze zelf mijn autoverzekering stop gezet. Ik wist van niks. Nu heel veel probldmen omdat ik de verzekering wil stop zetten. Nooit meer bij hun verzekeren. Niet bereikbaar per telefoon. Moet allemaal via de chat.


Hans

26 juni 2020

Fbto slecht 10x Gooit jou op zwarte lijst


Renate

24 juni 2020

Verander je van auto. Willen ze je auto niet meer all risk verzekeren


batjelomeus

23 juni 2020

Auto ongeluk/schadegeval gehad door een klant van reaal die achterop knalt. Door nalaten van de klant in kwestie, fijne klant dit, eerst zelf melding moeten maken van het schadegeval. Vervolgens zelf naar een schadebedrijf gemoeten om schadecalculatie te verkrijgen. Deze doorgestuurd, welke conclusie trekt reaal... We keren maar 3/4e van de calculatie uit want we denken op basis van de fotos dat er al schade was. Klacht ingediend samen met foto's van dat er geen schade was, maar hier gebeurt helemaal niks mee, erg slecht dit!!