icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Reviews van autoverzekeringen

Lees de ervaringen van andere consumenten met hun autoverzekering en doe er je voordeel mee. Bekijk ook de totale reviewscores per verzekeraar in de vergelijker.

Schrijf een review
2794 reviews

Danielle

27 maart 2020

Aantal jaren verzekerd geweest bij Inshared voor mijn motor. In heel 2019 amper 1000 km gereden en de motor staat in de met camera’s beveiligde schuur met 2 sloten. Toch kreeg ik een brief van Inshared dat mijn premie omhoog ging. Prima dacht ik.. tot mijn vriend (ook met zijn motor sindskort op mijn aanbevelen) verzekerd bij Inshared ook een brief ontving met de mededeling dat zijn premie omlaag ging?!? Ik heb direct de verzekering opgezegd.


mini

21 maart 2020

Ik heb voor het verzekeren van mijn vorige auto veel drama meegemaakt door een technische fout van Allianz direct. Er is mij de verzekering geweigerd en uiteindelijk bleek dat dus niet terecht! (genoeg mailverkeer om dat te bewijzen). Dit heeft als gevolg gehad dat ik door andere verzekeringen die hetzelfde systeem gebruikten ook onterecht geweigerd werd omdat mijn schadevrije jaren kennelijk onjuist 0p -2 stonden. Uiteindelijk was de auto wel verzekerd totdat ik het gisteren heb laten opschorsen omdat ik de auto heb verkocht. Vandaag belde ik om mijn nieuwe auto te laten verzekeren en hoor ik dat het mij opnieuw geen autoverzekering kan worden aangeboden!!!!! Dat kunnen ze toch niet maken dat ik weer hetzelfde route moet doorlopen en dat vooral onterecht?? nu moet ik weer door het acceptatieteam die telefonisch niet te bereiken is, hetzelfde verhaal gaan vertellen en in die lange wachterij van hen te staan. Er is altijd een systeemfout bij hen als je wat moet regelen.


Lennart

20 maart 2020

Voor dat ze overgingen naar Allianz geen problemen gehad tot het Allianz wert.... even 2 auto's 40 euro duurder maken omdat je nog geen 5 kilometer verhuist. Gelijk de verzekering opgezegd nadat er nonchalant wert gereageerd. Zou deze verzekeringsmaatschappij nooit meer aanraden!!! 😡


Lonchi

15 maart 2020

Zeer dure auto verzekering en vooral onverwachte kosten. Verzekering 25-1 opgezegd maar willen toch nog dat ik premie betaal over 1-2 tm 1/3. Onbetrouwbaar en niet transparant!!!


A. Kessen

14 maart 2020

Op 25 december 2019 een eenzijdig ongeval gehad. Na tweewekelijks e-mailen en bellen met de tussenpersoon en telkens weer aangeven dat alle foto's, formulieren meerdere keren zijn opgestuurd, eindelijk op 11 maart bericht gekregen dat het schadebedrag wordt uitgekeerd. Ik zal nooit meer bij deze maatschappij een verzekering afsluiten.