icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van autoverzekeringen

Lees de ervaringen van andere consumenten met hun autoverzekering en doe er je voordeel mee. Bekijk ook de totale reviewscores per verzekeraar in de vergelijker.

Schrijf een review
2406 reviews

Herman Knuijt

22 april 2018

Allrisc autoverzekering??????? Vergeet het maar!!! Tipisch geval van kleine lettertjes! Het blijkt dat ik geen zgn bandenbundel heb. Na een ongeval door zeer slecht weg dek op de spaans/Franse tolweg in een groot gat gereden. Er was geen ontkomen aan. Gevolg: 4 nieuwe banden en een ongewenst langer verblijf in Frankrijk. Kosten voor reparatie €2030,- Vergoeding: HELEMAAL NIKS!


Aldert

17 april 2018

WA moet een hygienefactor zijn, geen last van hebben. Dat hebben ze goed gesnapt bij Allsecur.


S

17 april 2018

Weigert het juiste aantal schadevrije jaren op te nemen. Is slecht bereikbaar en komt afspraken niet na. Hanteert een ander tarief dan in de polis is overeengekomen. Kortom, een waardeloze verzekeraar.


Aes

17 april 2018

Tot nu geen problemen ondervonden Goed advies en polis voorstel.


Seleyman

15 april 2018

We kregen te maken met een aanrijding, het was duidelijk van wie de schuld was. Alle gegevens waren beschikbaar, toch krijgen ze het voor elkaar om er 2 maanden mee bezig te zijn. Na de eerste maand heb ik een klacht ingediend (er zou binnen 10 werk dagen gereageerd worden), niets van gehoord. 3 woorden voor Allianz, Traag, Dom, Zwak. Van zo'n grote bedrijf verwacht je wel dat ze hun zaken op orde hebben, maar ze zijn echt waardeloos. ZEKER af te raden.