icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Van hypotheek tot verhuisdoos |

Stap voor stap naar je nieuwe huis.

icoon nieuw huis

Reviews van autoverzekeringen

Lees de ervaringen van andere consumenten met hun autoverzekering en doe er je voordeel mee. Bekijk ook de totale reviewscores per verzekeraar in de vergelijker.

Schrijf een review
2279 reviews

Anne

12 december 2017

Goede en complete verzekering voor een scherp maandtarief


Merel

11 december 2017

Telefonisch duidelijke informatie en vriendelijk. Berger die kwam heel vriendelijk, hulpvaardig en snel.


j.m.d.kan

8 december 2017

allsecur zegt de bonus malus methode los te hebben gelaten om dat dit nadelig is voor beginners en mensen met veel schade vrije jaren, maar als je met veel schade vrije jaren dan een keer een ongelukje hebt ga je niet in premie omhoog, bij allsecure dus wel, als je om uitleg vraagt krijg je een verhaal over locatie en dat soort onzin te horen, dit was ook al zo toen ik de verzekering afsloot, dat zou nu ik een ongelukje heb gehad ineens zijn veranderd ?. onzin dus,je gaat altijd meer betalen bij allsecur na een claim en bij het bonus malus systeem niet.


Jeroen

8 december 2017

Medewerkers aan de telefoon zijn weliswaar vriendelijk, maar lijken geen enkele serieuze inhoudelijke kennis te hebben ('ik moet dit even bij een andere afdeling gaan navragen voor u, ik zet u even in de wacht').


MV

8 december 2017

Zodra het lastig wordt, haken ze af en sturen ze je met kluitje het riet in. Niet aan beginne. Deze club kan alleen kleine huis-tuin-keuken zaken afhandelen en meer niet.