icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van autoverzekeringen

Lees de ervaringen van andere consumenten met hun autoverzekering en doe er je voordeel mee. Bekijk ook de totale reviewscores per verzekeraar in de vergelijker.

Schrijf een review
2350 reviews

Marloes

20 februari 2018

Ik heb mijn verzekering nog maar net afgesloten, dus ik ben nog maar net klant maar tot nu toe is alles vlekkeloos verlopen. Niks op aan te merken.


Jeroen

18 februari 2018

Makkelijk online te regelen en scherpe concurrerende tarieven.


Anoniem

17 februari 2018

Een verzekeraar die volmondig uitroept altijd en overal te kunnen helpen dient zijn woord na te komen. Wat de verzekeraar er vervolgens niet bij vermeld is dat altijd en overal alleen toevallig niet geldt voor jou. Je mag namelijk geen pechhulp afnemen als je auto ouder is dan 11 jaar. An sich te begrijpen, maar gelet op de gemiddelde leeftijd van auto's in eigendom van de middenklasse is dat toch wel opmerkelijk. Je wordt vriendelijk doorverwezen naar de pechhulp die zij aanbieden, maar die gepaard gaan met exorbitante kosten. Buiten het feit dat ze je aan de telefoon continu doorsturen van afdeling naar afdeling, ben je nog geen steek verder en sta je nog steeds naast je auto. Voor mij nooit meer.


Benji

14 februari 2018

Prijs is heel goed ten opzichte van alle andere. Tevens heb ik telefonische contact gehad en ben toen prima geholpen


Gilbert

13 februari 2018

Hoe meer schadevrije jaren ik heb, des te meer premie ik moet betalen. Een lagere premie in verband met schadevrije jaren lijkt mij passender