! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van autoverzekeringen

Lees de ervaringen van andere consumenten met hun autoverzekering en doe er je voordeel mee. Bekijk ook de totale reviewscores per verzekeraar in de vergelijker.

Schrijf een review
3004 reviews

Anoniem

21 oktober 2021

Slechte misleidende communicatie met eenzijdig communicatiemiddel. Niet klantgericht niet klantvriendelijk wil van mijn kant zeer laag risico voor verzekeraar oplossing niet met redelijkheid, menselijkheid en billijkheid aanvaarden. Is onwillend. De consequentie voor mij is buitenproportioneel. Overname van Allsecure door Allianz Direct is onzorgvuldig gedaan. Met grote risico voor mij. Nalatig onzorgvuldig makkelijk gehandeld door verzekeraar. Door de overname ben ik nu aangewezen op de Verleende zij vragen 10 keer zoveel premie per jaar. Ipv 400 euro kost dat 4000 euro. Wanneer de verleende van grote verzekeraars is zou het makkelijk uit de verzekering zetten van klanten die afhankelijk zijn vanwege een verplichte WA verzekeraar op belangenverstrengeling kunnen wijzen. Zeker wanneer de premie maal 10 verhoogd wordt. Zeer zorgwekkende ontwikkeling. En een zeer machteloze frustrerende positie voor de klant.

Ik heb geen betalingsachterstand, ik betaal al sinds 2017 aan AllSecure zonder problemen met een automatische incasso. Ik heb al meer dan 20 schadevrije jaren. Bij de overname us het misgegaan en dat is me via het RWD nu pas duidelijk geworden.

Lees meer Lees minder

H

16 oktober 2021

Ik had mijn Kia verzekerd bij Allianz. De volledige premie betaalde ik steeds 1 jaar vooruit in juni, net zoals ik dit deed voor mijn woonverzekering, inboedel en aansprakelijkheid.Op 5 oktober de Kia verzekering per 8-10 opgezegd en geprobeerd een nieuwe auto te verzekeren, hetgeen geweigerd werd omdat er bedrijven op mijn adres ingeschreven zouden staan hetgeen een pertinente leugen is.Ik denk dat 18 september zijnde mijn 75ste verjaardag de reden is geweest om hem toen vanwege mijn leeftijd te weigeren Het riekt naar leeftijdsdiscriminatie


EE

16 oktober 2021

Helemaal geen autoverzekering bij Allianz. Krijg ik zomaar ineens een nota van €58,- 'out of the blue'. Gebeld en daar beweren ze dat ik gebruik heb gemaakt van hun diensten (autopechhulp) terwijl ik nooit iemand gezien heb. Gewoonweg belachelijk!


Alex

16 oktober 2021

Sluit hier geen verzekering af!!!!!! Ik wil mijn motor verzekeren en ze zien een schade staan die niet mijn schuld is. Dat zien ze als schade en willen ze je niet verzekeren. Dus als je schade heb thema’s wel of niet jouw schuld wordt je niet verzekerd? Waar zijn verzekeringen dan voor? Laten we duidelijk zijn dat ik nog nooit schuld schade heb gereden en een beroep van redelijke aanzien heb. Niet met deze mensen in zee gaan!!!


Angel

14 oktober 2021

Een jongen v 12 jaar is tegen de auto aangereden, waardoor forse schade is ontstaan, de vaste autodealer die de auto altijd in onderhoud heeft, heeft getaxeerd op 1800 excl btw. Nu moet de schade bij een totaal onbekende (door Inshared aangewezen)hersteld worden, en die heeft getaxeerd op 1000 euro. Ik wil de auto bij mijn vaste dealer laten herstellen, maar Inshared wil alleen de 1000 uitbetalen, terwijl Ik nergens schuld aan heb, en dit door een misdrijf is veroorzaakt (jongen v 12 je, ouders wisten ervan maar hebben niets gezegd. Door camerabeelden van n bewoner in de buurt ben ik erachter gekomen!) de tegenpartij is eveneens verzekerd bij Inshared.

Politie is er iinmiddrls ook bij betrokken, Als onschuldig slachtoffer laat Inshared je dus gewoon in de kou staan, terwijl het bedrag bij de tegenpartij gehaald moet gaan worden, en ik als onschuldig slachtoffer mijn auto bij een bedrijf moet laten herstellen, waardoor mijn auto tevens minder waard zou worden aangezien het hele logboek door de dealer bijgehouden wordt.

Lees meer Lees minder