icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van autoverzekeringen

Lees de ervaringen van andere consumenten met hun autoverzekering en doe er je voordeel mee. Bekijk ook de totale reviewscores per verzekeraar in de vergelijker.

Schrijf een review
2617 reviews

Kramer

1 juni 2019

Zeer slecht goed rijden weinig korting kunnen je helemaal volgen met de dongel, 1x te hard gereden word gelijk afgesloten zien alles van je altijd netjes gereden .


Nicole

28 mei 2019

Er is na een half jaar geen schade geclaimd door de tegenpartij en toch wordt mijn premie met €150 p.m. omhoog gegooid. Het zou gaan om een mogelijke kleine kras op de bumper... Klantenservice wilt niet kijken naar oplossingen, maar is er alleen op uit om meer geld in het laatje te krijgen.


Anoniem

24 mei 2019

Alle leuke reclamespotjes en pakkende teksten op de website ten spijt, de praktijk is totaal anders. Bij schadeafhandeling sta je er helemaal alleen voor. Als je belt met de verzekeraar wordt er steevast opgenomen met Allianz (Allsecur is een dochteronderneming) en de vele verschillende antwoorden die je krijgt maken het contact er niet prettiger op. Een medewerkster stelde ik een specifieke vraag. Het antwoord: 'Kunt u dat niet zelf in de polisvoorwaarden teruglezen'. Een beloofde schadecoach die is er niet! Nu in mijn geval was de tegenpartij overduidelijk de schuldige. Mijn auto stond in een vak geparkeerd, de tegenpartij is daar per ongeluk tegenaan gereden. Toch kwam er nadien een brief binnen waarin de schade op mijn bordje werd neergelegd. Ik ben na een jaartje weg. Wat een farce is dit bedrijf.


IH

23 mei 2019

autoverzekering, indoel en wa verzekering bij allsecur. Als ik ze bel voor schade wordt er nooit iets vergoed terwijl ik wel het uitgebreide pakket heb. ben dr klaar mee. ik stap over na een andere


ASR Bank

Denis

22 mei 2019

In het begin waren ze hel goed nooit problemen mee gehad. Ik was heel lang bij cliënt van de verzekering via een tussen persoon. Ik was -WA verzekerd met 10 schade vrije jaren -Ongevallen in-opzittenden -Rechtsbijstand motorrijtuig. Betaalde tot laatst €78,65 per kwartaal. Na 12 mei 2019 een factuur ontvangen van €126.08 per kwartaal. wat ongeveer iets meer dan 50% is gestegen wat ik absoluut niet normaal vind en dat accepteer ik niet als een goede klant van de verzekering. Men vertelde dat een ander groep de verzekering heeft over genomen van ASR.