icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van autoverzekeringen

Lees de ervaringen van andere consumenten met hun autoverzekering en doe er je voordeel mee. Bekijk ook de totale reviewscores per verzekeraar in de vergelijker.

Schrijf een review
2594 reviews

Noortje

21 maart 2019

Wij zijn allrisk verzekerd en vonden onze geparkeerde auto laatst terug die doorboord was door een losgeschoten aanhanger met een kuub zand erin. Minimaal €2000 schade en nu komt het mooie, de nieuwe banden moeten wij zelf betalen omdat bij de wet bepaald is dat er op 1 as twee dezelfde merk banden moeten zitten terwijl er maar 1 doorboord was. De remschijf moet er ook aan geloven.. Met andere woorden; een ongeval waar je zelf niks mee te maken hebt kost je uiteindelijk honderden euro’s en FBTO kan geen degelijke uitleg geven. SCHANDE!


Anoniem

15 maart 2019

Gooien je gelijk uit de verzekering omdat ze denken (wantrouwen) dat je na 2x een andere auto heb gekocht te hebben, er gelijk in handelt. Je krijgt van de een op andere dag een smsje dat je autoverzekering alleen nog dezelfde dag tot 23:59 uur verzekerd is!!! Bijna ervan overtuigd dat ze dit doen om je in de problemen te brengen....Zodat je een boete riskeert van onverzekerd rijden. Dus voor altijd:" Doeidoei met Allsecur!!!!" Waardeloos gewoon!!!


ARAG

Henk

13 maart 2019

Het duurde ZEVENTIG DAGEN om een simpel geval van blikschade af te handelen, waarbij de aansprakelijkheid vanaf het begin voor alle partijen duidelijk kon zijn.


Frank

9 maart 2019

Met de ANWB ging het al fout vanaf de eerste dag. Zeer spijtig dat de oplossing dan ook maar vanuit 1 kant moet komen, namelijk de klant. Naast de diverse (voornamelijk bureacratische) fouten staat er een tekst op de factuur waar ik wel mee kan leven, namelijk dat de ANWB op een bepaalde datum zelf het bedrag afschrijven van je rekening. Maar dan moet dat rekening nummer niet overgenomen worden van mijn ex... Tijdens de aanvraag van een "nieuwe" verzekering zodat ik eigenlijk een eigen dossier had zijn al mijn gegevens over gegaan met de daarbij horende aanpassingen zoals adres telnr en uiteraard bankrekening. Het laatste wilde maar niet lukken ondanks de ANWB 7 keer benaderd is met het juiste bankrekening. De afspraak staat ook zwart op wit... De ANWB haalt het geld van mijn rekening. En zo zit je ineens tegen alle verwachting te kloten met een incassobureau die zonder onderzoek je direct onterecht op extra kosten jaagt. De ANWB mag het nu lekker uitvechten met mijn jurist.


Sandra

8 maart 2019

Wij wisten niet van tevoren dat de rijdstijl voortdurend gemonitoort wordt. Hoe afgeremd, opgetrokken wordt. Dit is zo erg dat ze zelf bellen dat je te hard gereden bent en dreigen met het stopzetten van de verzekering. Gelukkig zijn we al overgestapt maar blijkbaar weet daar die een hand niet wat die andere doet. Wij bepalen zelf wel hoe wij rijden (zijn echt geen hufters). Wij hoeven niet "opgevoed" te worden.