icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Mis niets

De beste digitale tips en het laatste nieuws in je mailbox?

Header pc updaten 1200x800px

Actueel

 • WhatsApp 1200x800px

  Word een WhatsApp-pro

  Wie gebruikt er nou geen WhatsApp? De berichtendienst barst uit z’n voegen van de mogelijkheden. De Digitaalgids verzamelde tientallen instellingen en handigheidjes die lang niet iedereen kent.

 • Nieuwsbrief mediapool 1200X800

  Blijf op de hoogte

  Meld je aan voor onze gratis e-mails en ontvang nieuws over de laatste digitale ontwikkelingen, tips en hulp bij het oplossen van computerproblemen, productreviews én nieuws, acties en tips over andere onderwerpen.

 • Digitaalgids 3 2024 1200x800

  In de nieuwste Digitaalgids

  Bestel dit nummer

 • Blijf online veilig doe de quiz 1200x800

  Blijf online veilig, doe de quiz

  Phishing, virussen, fraude: een moment van onoplettendheid kan je duur komen te staan. Denk je dat je alle risico’s wel kent? Test je kennis! Beantwoord de 16 vragen in onze quiz en ontdek hoeveel je écht weet over online veiligheid.

 • Google 1200x800

  Verdedig je privacy

  De EU verplicht de grote internetbedrijven je privacy beter te respecteren. Zo mag Google je gegevens niet langer zonder je toestemming voor al zijn diensten gebruiken. Toch probeert Google je toestemming te krijgen.

 • guardian-angel-grootbeeld

  Eerlijk is eerlijk

  De Consumentenbond is er om de wereld een beetje eerlijker te maken. Wij beschermen je tegen bedrijven die misleiden of misbruik maken van hun macht. Samen staan we sterk zodat jij krijgt waar je recht op hebt.

 • Backup2_1200x800

  Back-uppen zonder moeite

  Vind je back-ups maken van je computer (te) veel moeite? Het kan simpel met de software die op elke Windowscomputer staat, of met het handige Duplicati. We leggen uit hoe je zonder moeite je bestanden veilig bewaart.

 • Antivirus kopen

  Antivirus kopen? Let hierop

  Je moet goed beschermd zijn tegen de gevaren op internet. Een virusscanner is dan een goede stap. Maar welke software beschermt het beste? Is een betaalde versie altijd nodig? Lees waarop je moet op letten bij de aanschaf.

 • VPN 1200x800

  Anoniem surfen met VPN

  Anoniem(er) internetten? Dat kan via een VPN-verbinding. Met VPN omzeil je ook geografische beperkingen, zodat je bijvoorbeeld Nederlandse tv kunt kijken in het buitenland. Het kan gratis met de (beperkte) app van Proton.

Service