icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Header_digitaalgids02-1920x500.jpg

Ook de Digitaalgids lezen?

De Digitaalgids geeft handige koopadviezen voor digitale producten en praktische gebruikerstips zoals stap-voor-stapuitleg bij computerproblemen, beveiligingstips, trends en verwijzingen naar gratis software.

Bestel het nieuwste nummer

Hoofdredacteur-Digitaal

Wist je dat oplichters op Marktplaats vaak een woonplaats opgeven aan de rand van het land? En dat ze hun advertenties vaak ‘s nachts plaatsen? Ondanks alle maatregelen zijn nog altijd dagelijks 70 mensen de dupe van oplichters op Marktplaats. In de maarteditie van de Digitaalgids pakken we uit met een dossier over Nederlands grootste handelssite. Geen Digitaalgids-abonnee? Ter kennismaking kun je het artikel 'Herken de oplichter' (pdf) gratis lezen. 

Verder onder meer een artikel over hoe de firma ReimageTech je onder valse voorwendselen pc-hulp aansmeert, een keuzehulp back-up, een stappenplan om je schijf op te ruimen en nog veel meer.

Tot slot een nieuwtje: heb je een mail ontvangen waarvan je twijfelt of het phishing is? Stuur hem door aan digitaalgids@consumentenbond.nl en wij checken het voor je.

In het nieuwste nummer

Abonnement

Neem heel voordelig een abonnement op de Digitaalgids.

Aanvragen