icon-menulogo_footerpredssymbol-afradersymbol-bestekoopsymbol-besteuittest
Je thuis toekomstbestendig maken?|

Bestel het boek Prettig blijven wonen.

Prettig blijven wonen 45x45

Ook de Digitaalgids lezen?

Bestel het nieuwste nummer met tips voor veilig pc-gebruik, oplossingen voor computerproblemen en objectieve testinformatie.

Bestel nu

Hoofdredacteur

Hoofdredacteur-Digitaal

Ook gebeld door Microsoft? De oplichters lijken actiever dan ooit. In de nieuwe Digitaalgids van juli lees je hoe ze te werk gaan. Verder hebben we een dossier over Google. Hoe zoek je slimmer? Maar ook: hoe geef je minder privégegevens prijs aan Google?

Ook blijven we bezig om u ook online interessante extra’s te bieden. Kende u ons overzicht met beste gratis software al? Achter de schermen werken we aan meer, zoals een overzicht met onze instructievideo’s. Hou deze webpagina dus in gaten.

 

 

 • email problemen

  E-mailproblemen zelf oplossen

  Komen mails niet meer binnen of lukt het niet om mail te versturen? Mail werkt niet altijd vlekkeloos. Wij leggen uit wat te doen bij Windows Mail, Apple Mail, Gmail en Outlook.com.

  Meer over mailinstellingen

  Lees het artikel gratis (pdf)

 • powerbank

  Test powerbanks

  Welke powerbank levert de meeste brandstof voor je lege telefoon? We onderwierpen 10 powerbanks van 10.000 mAh (voor het 3x opladen van je telefoon) aan een sneltest.

  Meer powerbanks getest

   

 • microsoft-helpdesk

  'Microsoft-helpdesk' agressiever dan ooit

  Ze zijn nooit echt weggeweest: de zogenaamde helpdesk van Microsoft die je belt over een computerprobleem. De oplichters zijn agressiever dan ooit. Slachtoffers en experts aan het woord.

  Meer over deze truc

   

   

 • google

  Dossier Google: privacy en tips

  Google weet alles over ons, maar wat weten wij over Google? In ons Dossier Google praten we je bij. We geven handige tips en een workshop over het beschermen van je privacy.

  Praat mee over Google

   

 • printer

  Zo kies je de juiste printer

  Een printer kopen betekent keuzes maken: een zwart- of kleurenprinter, een gewone of een all-in-one? Wij loodsen je in 7 stappen naar de juiste printer. Met 6 aanraders van de redactie.

  Alles over printers

   

 • smartphone-kapopt

  Maak een back-up van je telefoon

  Je smartphone kwijtraken is een kostbare grap. Maar denk ook eens aan alle data die je verliest: foto’s, video’s en instellingen. Beperk de schade, dus zorg dat je een back-up hebt. Zó maak je die.

  Meer smartphonetips

Abonnement

Neem heel voordelig een abonnement op de Digitaalgids.

Aanvragen