icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017
Headerchannel-digitaalgidsaug2017.jpg

Ook de Digitaalgids lezen?

Bestel het nieuwste nummer met tips voor veilig pc-gebruik, oplossingen voor computerproblemen en objectieve testinformatie.

Bestel nu

Hoofdredacteur-Digitaal

Zelf heb ik bijna 10.000 berichten in mijn privé-mailbox. Hoe zorg je voor orde in de mailstapel? En: kan ik mijn Gmail eigenlijk lezen in een mailprogramma? Of andersom: mijn Ziggo-mail lezen in Gmail?

Het dossier over e-mail in ons septembernummer geeft antwoorden op deze vragen en geeft inzicht in alle mogelijkheden om e-mail te lezen, te ordenen én te verhuizen.

Verder in deze editie onder meer een verhaal over of en hoe je van Google af kunt komen, en tips om bij een systeemcrash de pc weer op gang te helpen (daar hebben we ook deze video bij).

Tip: op zoek naar die ene tip uit een eerder nummer? Zoek het op in ons archief: digitaalgids.nl/archief

 

 

 • ontgooglen

  Overleven zonder Google

  Google heeft veel handige diensten, maar verzamelt veel informatie over ons. Kun je zonder Google? We spraken mensen die Google in de ban hebben gedaan en probeerden het zelf. Hoe beviel dat?

  Meer over Google en privacy

  Lees het artikel gratis

 • mail-instellen

  E-mailproblemen zelf oplossen

  Wat is de beste manier om je e-mail te checken, opgeruimd te houden, te ordenen en te verhuizen naar een andere aanbieder of een ander mailprogramma? Ons 'Dossier e-mail' geeft uitleg.

  Meer over mail-diensten

   

   

 • veiligheid-smartphone

  Is je smartphone veilig?

  Er doen de wildste verhalen de ronde over virussen en hackers die je mobiel binnendringen. Hoe kwetsbaar is onze smartphone werkelijk? Heb je een mobiele virusscanner nodig?

  Gebruikstips voor je smartphones

 • computercrash

  Zo herstel je van een pc-crash

  Als er grote problemen zijn met Windows heb je gelukkig meerdere herstelmogelijkheden. Wij laten 5 manieren zien waarmee je haperend systeem weer overeind kunt helpen.

  Meer over computerproblemen

   

 • smartphone-abbo

  Welk mobiel abonnement

  Een mobiel abonnement mag niet te veel kosten. Maar let op: slechte voorwaarden jagen je alsnog op kosten. We leiden je met 9 tips naar het juiste abonnement. En we geven 4 goede deals.

  Meer tips

   

 • harde-schijf

  Harde schijf

  De harde schijf is een vanzelfsprekend onderdeel van onze computer, maar die ook angst inboezemt: wat als-ie stukgaat? 10 vragen & antwoorden over harde schijven en SSD's.

  Meer over SSD's

   

Abonnement

Neem heel voordelig een abonnement op de Digitaalgids.

Aanvragen