icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Harde schijven flink duurder

Nieuws
|
Nederlandse webwinkels hebben in reactie op de overstromingen in Thailand (een belangrijk productieland) de prijzen van harde schijven flink verhoogd.
Eric Verlooij

Eric Verlooij   Expert laptopsGepubliceerd op:28 oktober 2011

Deze trend signaleerde techsite Tweakers. Tweakers noemt als voorbeeld de 1TB-versie van de Samsung Spinpoint F3. Deze is volgens de techsite in enkele weken met ruim 76 procent in prijs gestegen. Dit model kostte eind augustus gemiddeld €51, terwijl de prijs inmiddels is opgelopen tot €90, stelt Tweakers.  

Nog exorbitanter is de prijsstijging van de 2 TB Western Digital Caviar Green. Deze kost nu gemiddeld €132, terwijl de consument hem eind augustus nog voor €69 kon bestellen. 

Tweakers.net tipt de prijzen van verschillende webwinkels goed te vergelijken. Er zouden aanzienlijke prijsverschillen zijn.

 Bron: Tweakers.net

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.