icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Mac OS X Lion: vaarwel muis

Nieuws
|
Mac OS X Lion is een juist uitgebrachte update van Apple’s besturingssysteem OS X. Er zijn meer dan 250 nieuwe of verbeterde functies. Waaronder Multitouch-bewegingen; nieuwe manieren om het besturingssysteem te bedienen met vingerbewegingen.
Eric Verlooij

Eric Verlooij , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 17 juni 2011

Net als op een iPhone of iPad. Bedienen doe je via een trackpad op een Macbook of de aparte Magic Trackpad voor een Apple-desktop. Met de aanraakmogelijkheden lijkt Apple langzaamaan afscheid te nemen van de muis. Verder is er algehele ondersteuning voor schermvullende programma’s en zijn er verschillende manieren om een totaaloverzicht van geopende programma’s op te roepen. Mac OS X Lion kost €24 en is alleen te koop in de Mac App Store als upgrade voor gebruikers van Mac OS X Snow Leopard.

(Persbericht Apple)

Nieuwste artikelen

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.