icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Mac OS X Lion: vaarwel muis

Nieuws
|
Mac OS X Lion is een juist uitgebrachte update van Apple’s besturingssysteem OS X. Er zijn meer dan 250 nieuwe of verbeterde functies. Waaronder Multitouch-bewegingen; nieuwe manieren om het besturingssysteem te bedienen met vingerbewegingen.
Eric Verlooij

Eric Verlooij   Expert laptopsGepubliceerd op:17 juni 2011

Net als op een iPhone of iPad. Bedienen doe je via een trackpad op een Macbook of de aparte Magic Trackpad voor een Apple-desktop. Met de aanraakmogelijkheden lijkt Apple langzaamaan afscheid te nemen van de muis. Verder is er algehele ondersteuning voor schermvullende programma’s en zijn er verschillende manieren om een totaaloverzicht van geopende programma’s op te roepen. Mac OS X Lion kost €24 en is alleen te koop in de Mac App Store als upgrade voor gebruikers van Mac OS X Snow Leopard.

(Persbericht Apple)

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.