icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Windows 8.1 komt eraan

Nieuws
|
Nog even en het is afgelopen met Windows 8. Op 17 oktober start Microsoft met het verspreiden van Windows 8.1 via nieuwe computers en tablets en komt het automatisch via Windows Update naar apparaten die dan nog op 8 draaien.
Eric Verlooij

Eric Verlooij   Expert laptopsGepubliceerd op:3 september 2013

De wijzigingen zijn vooral cosmetisch, want ook 8.1 moet geschikt zijn voor gewone computers én voor apparaten met een aanraakscherm. Op verzoek van velen keert weliswaar de startknop terug, maar die voegt nauwelijks iets toe.

Positief is dat de instellingen sneller zijn te vinden - de afsluitknop zelfs heel snel door te rechtsklikken op de startknop. Verder is de zoekfunctie verbeterd. Ook kunnen bestanden voortaan eenvoudiger versleuteld naar SkyDrive - Microsofts cloud opslagdienst - worden gestuurd. Verder zijn er enkele apps toegevoegd  of verbeterd en zou het nieuwe Internet Explorer 11 veiliger zijn dan versie 10.

Bron: Microsoft 

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.