icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Apple introduceert nieuwe producten

Nieuws
|
Apple introduceerde deze week een aantal nieuwe producten. Een daarvan is een nieuwe versie van het Applebesturingssysteem. Ook heeft Apple de Macbook Air voorzien van nieuwe hardware.
Eric Verlooij

Eric Verlooij , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 25 juli 2011

De nieuwe Macbook Air, een lichte en compacte Apple notebook, is voorzien van de laatste generatie Intelprocessoren. Bovendien zijn de nieuwe Air's voorzien van een Thunderbolt-aansluiting met hoge doorvoersnelheid. Apple claimt dat deze nieuwe generatie Macbook Air's 2,5 keer sneller is dan zijn voorganger.

De nieuwe versie van het Applebesturingssysteem Lion, is niet zozeer onder de motorkap aangepast zoals OS X Snow Leopard twee jaar geleden, maar biedt de gebruiker 250 nieuwe functies en mogelijkheden. Niet alle vernieuwingen zijn even revolutionair, maar er zitten pareltjes bij. Een daarvan is "automatisch bewaren" waardoor je nooit meer handmatig bestanden hoeft op te slaan. Met Airdrop kun je snel en eenvoudig bestanden tussen Applecomputers uitwisselen.

Bron: Apple.com

Nieuwste artikelen

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.