icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Veiligheidslek op Dell machines

Nieuws
|
Een groot aantal computers van Dell heeft een serieus beveilgingslek. Dit lek maakt de betreffende Dell computers, notebooks en tablets kwetsbaar voor indringers die hiermee jouw internetverkeer kunnen manipuleren. Op deze manier kunnen zij ervoor zorgen dat zonderdat jij het merkt andere of aangepaste websites getoond worden en kunnen ze jouw inloggevens achterhalen.
Eric Verlooij

Eric Verlooij   Expert laptopsGepubliceerd op:3 december 2015

Dell heeft inmiddels op haar website informatie geplaatst hoe je het euvel kan verhelpen. Dit doe je door een stappenplan te volgen. Er wordt stap voor stap uitgelegd hoe je het onveilige certificaat dat dit probleem veroorzaakt kunt verwijderen.

Het gaat hier wel om een vrij uitgebreid stappenplan, maar gelukkig kan je ook een klein programma downloaden. Dit programma zal automatisch het certificaat verwijderen. 

Kijk in de productvergelijker laptops en de productvergelijker tablets voor de testresultaten van de Dell notebooks en tablets. 

Nieuwste artikelen

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.