icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Storingen op beeldscherm Acer laptop

Nieuws
|
Het beeldscherm van de Acer Aspire V3-771G-73638G50Maii vertoont problemen. De eerste aanwijzingen voor beeldscherm-storingen kregen we tijdens onze laptoptest van 24 mei. Afhankelijk van het programma dat je gebruikt, zie je storende horizontale balken in het scherm. Acer erkent de problemen en werkt aan een oplossing. Zolang de problemen niet zijn verholpen, raden wij je af om dit model aan te schaffen.
Wouter Rensink_S

Wouter Rensink   Expert ElektronicaGepubliceerd op:3 juni 2013

Acer Aspire V3-771g-73638g50maiiWij stelden het euvel bij meerdere exemplaren van de Acer Aspire V3-771G vast. Ze zijn afkomstig uit verschillende winkels. Momenteel is het onduidelijk of alle exemplaren van dit type getroffen zijn. Mogelijk gaat het om een beperkt aantal laptops. We hebben direct contact opgenomen met Acer en de fabrikant onderzoekt het probleem en werkt aan een oplossing. Zodra we meer weten komt er een update van dit nieuwsbericht.

Update: Acer heeft naar aanleiding van onze constatering de klachten verholpen. Gebruikers kunnen een update installeren. Wij hebben bevestigd dat dit de problemen verhelpt.

Ben je benieuwd naar deze en andere testresultaten? Bekijk dan ons dossier laptops.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.