icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Bondcast1_1920x500.jpg

Luister onze podcast!

Iedere maand bespreken we met onze onderzoekers een artikel. Van geldzaken, energie, voeding en gezondheid tot privacy. Alles komt voorbij. Laat ons vooral weten, wat jij ervan vindt!

 • Aflevering 5: Wachtwoordstress? Een wachtwoordmanager kan helpen.

  Complexe veilige wachtwoorden onthouden is bijna niet te doen. Een wachtwoordmanager lost dit op. Maar is dat wel veilig en makkelijk? We praten met Ronald Kamp, productonderzoeker digitaal bij de Consumentenbond. Hij schreef een artikel over wachtwoordmanagers voor de Digitaalgids.

 • Aflevering 4: Voorjaar, maaien maar!

  Is een robotgrasmaaier een slimme aanschaf? Onze productonderzoeker Bart Lucassen, vertelt over verschillende soorten grasmaaiers en geeft je advies en tips waarop te letten bij het kiezen van een grasmaaier.
   

 • Aflevering 3: Wat zijn je consumentrechten tijdens corona?

  Welke rechten heb je nou eigenlijk als consument tijdens de coronacrisis? En wanneer kan een bedrijf zich beroepen op overmacht? Onze woordvoerder Joyce Donat geeft tips en adviezen.

 • Aflevering 2: Profiteren van lage hypotheekrente

  Profiteren van de lage stand van de hypotheekrente? Dat klinkt interessant maar hoe pak je het aan? Onze expert geldzaken, Barbara van der Est, geeft je tips wat je zou kunnen doen om te besparen op je hypotheeklasten.

 • Aflevering 1: Verspakketten

  Gemak dient de mens, maar je wilt ook graag een gezonde maaltijd. Verspakketten van Albert Heijn, Jumbo, Lidl en Plus bieden uitkomst. Maar hoe gezond zijn ze eigenlijk? Onze expert voeding Thomas Cammelbeeck vertelt je er meer over.

   

Wij presenteren

 • Bert portret bondcast

  Bert Quist

  Onderzoekt en schrijft bij de Consumentenbond (over) onder meer financiële en digitale onderwerpen. Als het onderwerp zich ervoor leent maakt hij er het liefst ook een video of podcast bij. Favoriete podcasts: FTM Audio, Podcast over Media, Krokante Leesmap.

 • Kirsten portret bondcast

  Kirsten van Loon

  Houdt zich voornamelijk bezig met klantfeedback en het verbeteren van de dienstverlening. Ze vindt het leuk en nuttig om onze onderzoeken in de podcasts te bespreken. Ze luistert graag naar de 100% inspiratie podcast, de OERsterk Podcast en Het groene hart van (Growthinkers).

 • Meepraten?

  Laat je horen! Wij zijn namelijk heel benieuwd naar jouw mening. Dus heb je ideeën voor interessante onderwerpen, of verbeterpunten. Je kunt het allemaal kwijt in onderstaand topic.

  Laat je reactie achter op ons forum

 • Wil je bijdragen?

  Wil jij dat wij meer interessante podcasts maken over uiteenlopende onderwerpen? Al meer dan 65 jaar maken we interessante content voor consumenten in Nederland, zonder hulp van overheid of bedrijven.

  Steun ons dan en word lid!