icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Waarschuwing: Kruidvat Stomer-Blender

Nieuws
|
De Stomer-Blender - model XJ 12406 - van Kruidvat is niet veilig. Van een bepaald onderdeel kunnen kleine stukjes loslaten en in het voedsel terechtkomen.
Els Punt

Els Punt , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 29 mei 2015

Kruidvat Stomer-Blender

Het oranje onderdeel in de Stomer-Blender is de boosdoener. Dit kan beschadigd raken, waardoor stukjes van dit onderdeel in het eten kunnen komen.

Het gaat om het model met EAN-code 9580255701934. Het apparaat is vanaf 3 februari 2015 verkocht in Kruidvat-filialen en vanaf 21 april 2015 ook bij Trekpleister.

Ben je in het bezit van deze machine? Stop dan met het gebruik. Je kunt de Stomer-Blender terugbrengen naar het dichtstbijzijnde Kruidvat- of Trekpleister-filiaal. Het volldige aankoopbedrag krijg je terug.

Lees meer (pdf).

Schrijf je in voor onze e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.