! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Blenders vergelijken

Laatste update van de test: 10 september 2021

Welke blender is ideaal als jouw keukenhulp?

Blenders getest

Een powerblender, vacüumblender, smoothieblender, stomer-blender of gewoon een simpele blender? De keuze is niet makkelijk. Bedenk waar je hem voor gebruikt en vind bij ons de beste blender voor jou. 

Het vermogen van een blender zegt niet veel. Daarom testen we blenders op hoe goed ze smoothies maken, babyvoeding pureren, hakken en crushen. En daarbij kijken we of ze makkelijk zijn in gebruik en weinig lawaai maken. Tenslotte moet de blender niet snel kapot gaan en weinig energie gebruiken. We stellen dus veel eisen, zodat jij de beste blender koopt.

 

Lees meer

Keuzehulp

83  resultaten
Sorteer op
18 van de 83 producten getoond

Blender kopen

Koop je een blender van Bosch, KitchenAid, Magimix of Nutribullet? Of is de blender in de aanbieding bij Blokker een goede? Maak een goede keuze door bij ons de blenders te vergelijken voordat je koopt.

Blenders vergelijken

Je vergelijkt de blenders op de materiaal en inhoud van de kan, afhankelijk van je wensen. Kies voor een blender to go met een smoothiekan als je graag meteen de gemaakte smoothie meeneemt. En vergelijk de blenders op functies en mogelijkheden. Zo vind je de blender die goed bij jou past.