icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Blenders vergelijken

Laatste update van de test: 10 juni 2024

Wat zijn de beste blenders voor smoothies en pureren? Wij zochten het voor je uit.

Keuzehulp

108 resultaten
Weergave
Nieuw
18 van de 108 producten getoond
Toon meer producten

Blenders getest

Een powerblender, vacüumblender, smoothieblender, stomer-blender of gewoon een simpele blender? De keuze is niet makkelijk. Bedenk waar je hem voor gebruikt en vind bij ons de beste blender voor jou. 

Het vermogen van een blender zegt niet veel. Daarom testen we blenders op hoe goed ze smoothies maken, groenten pureren, hakken en crushen. En daarbij kijken we of ze makkelijk zijn in gebruik en weinig lawaai maken. Tenslotte moet de blender niet snel kapot gaan en weinig energie gebruiken. We stellen dus veel eisen, zodat jij de beste blender koopt.

Blender kopen

Koop je een blender van Bosch, KitchenAid, Magimix of Nutribullet? Of is de blender in de aanbieding bij Blokker een goede? Maak een goede keuze door bij ons de blenders te vergelijken voordat je koopt.

Blenders vergelijken

Je vergelijkt de blenders op materiaal en inhoud van de kan, afhankelijk van je wensen. Kies voor een 'blender to go' met een smoothiebeker als je graag meteen de gemaakte smoothie meeneemt. En vergelijk de blenders op functies en mogelijkheden. Zo vind je de blender die goed bij je past.