icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Professioneel getest!

De beste blender voor jou, door ons getest

Met welke blender kun je een perfecte smoothie maken, maar pureer je net zo makkelijk babyvoeding of maal je ijsblokjes? Wij hebben het voor je uitgezocht door de blenders grondig te testen. Zo kunnen we je een goed advies geven.

predicaten

Wij hebben blenders voor je getest

Laatste update van de test: 6 april 2023
 • JuisteAankoop

  Professionele laboratoriumtest

  Onze onderzoekers testen elke blender uitgebreid. Dat gebeurt in een professioneel testlab. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Bekijk het filmpje.

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

  Met onze test zie je in één oogopslag welke blenders goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

  Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. Alleen zo kunnen we écht onafhankelijk onderzoek doen.

Benieuwd naar de testresultaten?

Geen lid? Geen probleem. Maak gratis kennis en bekijk direct de testresultaten.

3 highlights uit de test

Ben je een liefhebber van smoothies? Dan is het fijn als een blender fruit fijn kan malen. In onze test maken we 3 verschillende soorten smoothies. We kijken ook hoe ijsblokjes vermalen worden én maken soepen en babyvoeding. En natuurlijk of het een handig en solide apparaat is.

Lees meer over hoe wij blenders testen

 • blender-200x200-1-smoothie

  1. Een lekkere smoothie maken

  Smoothies kun je met allerlei ingrediënten maken. Een goede blender maalt alles tot een gladde puree, of het nu gaat om vezelige bleekselderij, harde appel, zachte banaan, de vliesjes van een sinaasappel of spinazieblaadjes. Daarom testen we alle blenders met verschillende ingrediënten, én ook met ijsblokjes

 • blender-200x200-2-schoonmaken

  2. Gemakkelijk schoon te maken

  Een smoothie maken is gemakkelijk: je stopt alle ingrediënten in de blender, zet hem aan en klaar. Dan is het natuurlijk onhandig als je de resten er niet goed uitkrijgt. We bekijken in onze test hoe gemakkelijk de blender en bijbehorende accessoires schoon zijn te maken en of de onderdelen in de vaatwasser kunnen.

 • blender-200x200-3-meenemen

  3. Handig voor onderweg

  Er bestaan speciale smoothieblenders. Ze zijn klein en er zit een beker bij, waarin je de smoothies mee kunt nemen. In onze vergelijker kun je de blenders hierop selecteren. Let wel op, want uit onze test blijkt dat smoothieblenders soms wel erg eenzijdig zijn in hun mogelijkheden. Wil je de blender ook gebruiken voor bijvoorbeeld soepen, beslag of ijsblokjes malen, kies dan liever een gewone.

Nieuwsgierig naar de verschillen tussen kleine en grote blenders op deze en nog veel meer punten?
Word dan nu lid en krijg toegang tot de review van blenders en alle andere producten die we testen.

Voorkom een miskoop

Als lid weet jij wat de beste blender is. Word lid!
Bespaar 10%
 • Kies & Koop

  5,- per maand

  Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.

  De belangrijkste voordelen

 • Meeste waarde
  Volledig & Vertrouwd

  9,- per maand

  Het meest complete lidmaatschap. Best beoordeelde producten en hulp bij financiële en juridische vragen.

  De belangrijkste voordelen

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.
Sandra Molenaar

Sandra Molenaar

Directeur Consumentenbond

Wat je ook wilt kopen, keuze is er genoeg. Maar de juiste keuze maken is vaak moeilijk. Wij bieden je gemak en zekerheid en deze combinatie maakt ons uniek. Een voorbeeld hiervan zijn onze uitgebreide producttests. Deze doen we in laboratoria onder leiding van deskundigen. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Zo krijg jij 100% betrouwbare en onafhankelijke testinformatie.

 

Onze producttests kosten natuurlijk wel geld. Om ze te kunnen blijven uitvoeren, hebben we jouw steun nodig. Sluit je ook bij ons aan en word lid.