icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

De beste blender

We testten bijna 100 gewone en smoothieblenders, waaronder de NutriBullet en fraaie retromodellen van KitchenAid, Magimix en Smeg op het maken van smoothies, ijsblokjes malen, babyvoeding pureren, gebruiksvriendelijkheid en stevigheid. De prijzen van de blenders lopen uiteen van een tientje tot meer dan €200. De Beste uit de Test is zeker niet de duurste - en de duurste zeker niet de beste. 

Noelle van der Weel
Noelle van der Weel

Expert Woning & Huishouden


De best geteste blender

Lees alles over de geteste blender, kooptips, Beste uit de Test en Beste Koop. Bekijk de testresultaten (alleen voor leden). Geen lid? Maak kennis met de Consumentenbond en krijg direct toegang.

Bekijk de testresultaten
 • BesteDetail-Blenders-kleur

  Beste uit de Test

  Vanaf € 99,95

  Testoordeel 7,6

  0 reviews

 • BesteDetail-Blenders-kleur

  Beste uit de Test

  Vanaf € 79,99

  Testoordeel 7,6

  0 reviews

Onafhankelijke testresultaten van 18 blenders

Wij testten blenders van onder andere PhilipsBraun, KitchenAid en Tomado. Veel Wil je weten welke blender het beste pureert, maalt of hakt? Bekijk de testresultaten en kies de blender die voldoet aan jouw wensen.

Waarop wij testen

We testten de blenders op voor de hand liggende blenderklusjes zoals:

 • 3 verschillende soorten smoothies maken
 • ijsblokjes malen
 • babyvoeding pureren

Je zou zeggen dat blenders daar geen moeite mee hebben, maar sommige klusjes blijken voor een aantal blenders toch best lastig. 

Opvallende uitkomsten

 1. Prijs: de prijzen van de blenders lopen uiteen van enkele tientjes tot meer dan €200, maar de duurste is zeker niet de beste.

 2. Smoothies: sommige blenders kunnen niet eens echt goede smoothies maken.

 3. Babyvoeding: slechts een enkele blender die zegt babyvoeding te kunnen pureren, levert echt goed werk af.

Kies eenvoudig de beste blender

We testten blenders op verschillende aspecten. Wat is nu de beste blender? In onze vergelijker van de blenders kun je de blenders niet alleen vergelijken op hun specificaties en prijs, maar ook vele andere testaspecten. Zo vind je de blender die het best aan je eigen specifieke wensen voldoet. Bekijk de testresultaten en bespaar direct door de beste blender aan te schaffen.

Onafhankelijk onderzoek

Wij testen producten en diensten onafhankelijk, daardoor kun je op ons advies volledig vertrouwen. Het onderzoek dat wij doen betalen wij van de contributie van onze leden. Wil je dat wij onafhankelijk onderzoek kunnen blijven doen? Sluit je aan bij de Consumentenbond. Je bespaart daarbij tot honderden euro's per jaar en profiteert van vele voordelen!

Bekijk testresultaten