icon-menulogo_footerpredssymbol-afradersymbol-bestekoopsymbol-besteuittest
Maak kennis met onze tijdschriften|

Word abonnee en kies je korting of cadeau.

Sitewidepromo-sibladen-1

Consumentenbond Community

De Consumentenbond Community is dé plek waar consumenten met elkaar en met de Consumentenbond in gesprek zijn en ervaringen uitwisselen. Want samen staan we sterker en weten we meer.

Zoeken

Wat speelt er in de Community

Laatste Reacties

 • Ik gebruik zelf en voor mijn kinderen al jaren Vision. Eén keer smeren in de ochtend (een half uurtje voordat je de zon in gaat) en je bent...  Lees meer

  Zonnebrandmiddel: vertrouw je op de kwaliteit van een duur merk, of heb je liever een laag prijsje?
  10 minuten geleden

 • Bedankt voor alle reacties. Ik ga het toch maar proberen. Hoewel....het blijkt dat het bewuste programma al is geinstalleerd! Als je op de knop...  Lees meer

  Van PDF naar Tekst (Digitaalgids 11-5-2017)
  20 minuten geleden

 • Het lijkt me een onding. Het klinkt mij als een draconisch middel om een uitzondering aan te pakken? De incasso is al best goed geregeld, de...  Lees meer

  Goedkeuringslijst voor incasso’s erg omslachtig voor consument
  50 minuten geleden

smart tv

Recente Artikelen

Test Zonnebrand SPF 30

Voor de zomer van 2017 testten wij 15 zonnebrandmiddelen in tube of fles met beschermingsfactor SPF 30. Van de 15 scoren er 3 een dikke onvoldoende omdat ze een veel lagere bescherming bieden dan ze claimen.

Lees meer

Parkeer-apps

In veel gemeenten kun je betalen voor parkeren met behulp van een app. Een handig alternatief voor muntjes in de automaat, al betaal je wel extra voor het gebruik ervan. Een overzicht van de voor- en nadelen.

Lees meer
Doe mee

Doe mee met het internetpanel

Al meer dan 16.000 consumenten nemen actief deel aan het Consumentenbond Internetpanel. Zij werken mee aan diverse onderzoeken, die we publiceren in onze gidsen en op deze website. Nog geen panellid?

Doe mee

Bepaal mee

Bepaal mee met de bondsraad

Het ledenparlement van maximaal 75 gekozen bondsraadleden heeft belangrijke bevoegdheden, zoals het vaststellen van de hoofdlijnen van het financieel en inhoudelijk beleid en het benoemen van de leden van de raad van toezicht en de directie.

Lees meer