icon-menulogo_footerpredssymbol-afradersymbol-bestekoopsymbol-besteuittest
Bespaar nu tot €330,- op je energiecontract.|

Doe mee met ons Energiecollectief.

Energiecollectief icon

Consumentenbond Community

De Consumentenbond Community is dé plek waar consumenten met elkaar en met de Consumentenbond in gesprek zijn en ervaringen uitwisselen. Want samen staan we sterker en weten we meer.

Zoeken

Wat speelt er in de Community

Actieve discussies

Laatste Reacties

 • Dag Stefan,Dank voor je snelle reactie! Ik heb toch nog een vervolgvraag over GPS omdat dit mij de belangrijkste functie lijkt voor een sporthorloge,...  Lees meer

  test sporthorloges
  Gisteren

 • Ik wij dachten met Simpel in Frankrijk uit de voeten te kunnen. Met een vast abo van 1 Gb!!! Maar dat lukte dus van gene meter. Het gekke is...  Lees meer

  Bellen en internetten uit je bundel in de hele EU
  Gisteren

 • Waar ik me nog heet meeste over verbaas is het feit dat deze zogenaamde marketingbureaus blijkbaar boven de wet staan. Er is altijd een optie...  Lees meer

  Phishingmail ontvangen? Deel deze dan hier!
  Gisteren

smart tv

Recente Artikelen

TP-Link Deco M5 (mesh/multiroom-wifi)

Zorgt de TP-Link Deco M5 voor veilig wifi en een grotere draadloze dekking? De set van 3 apparaten is voorzien van de veelbelovende mesh-technologie. Wij probeerden een set uit!

Lees meer

Eindelijk einde aan roamingkosten binnen EU

Vanaf 15 juni 2017 betalen consumenten geen extra kosten meer voor het gebruik van hun mobiele telefoon in een ander EU-land. De Consumentenbond heeft zich hier jarenlang voor ingezet, samen met andere Europese consumentenorganisaties, verenigd in de BEUC.

Lees meer
Doe mee

Doe mee met het internetpanel

Al meer dan 16.000 consumenten nemen actief deel aan het Consumentenbond Internetpanel. Zij werken mee aan diverse onderzoeken, die we publiceren in onze gidsen en op deze website. Nog geen panellid?

Doe mee

Bepaal mee

Bepaal mee met de bondsraad

Het ledenparlement van maximaal 75 gekozen bondsraadleden heeft belangrijke bevoegdheden, zoals het vaststellen van de hoofdlijnen van het financieel en inhoudelijk beleid en het benoemen van de leden van de raad van toezicht en de directie.

Lees meer