icon-menulogo_footerpredssymbol-afradersymbol-bestekoopsymbol-besteuittest
Samen energie inkopen levert voordeel op|

Doe mee met ons Energiecollectief!

Energiecollectief icon

Consumentenbond Community

De Consumentenbond Community is dé plek waar consumenten met elkaar en met de Consumentenbond in gesprek zijn en ervaringen uitwisselen. Want samen staan we sterker en weten we meer.

Zoeken

Wat speelt er in de Community

Consumentenbond discussies

Laatste Reacties

 • ik ben benieuwd of er al ervaringen zijn met zgn. 'in dak' zonnepanelen en met zonnedakpannen.  Lees meer

  Zonne-energie: stel je vragen!
  40 minuten geleden

 • De site geldengroen.net is inderdaad uit de lucht gehaald. De site was van Jurgen Sweegers, journalist. Zie bv: https://twitter.com/jurgensweegers/with_replies...  Lees meer

  Wat is jullie ervaring met winddelen van Greenchoice?
  1 uur geleden

 • ik zou zo'n lijst niet willen, De ASN bank stuurt me altijd aankondigingen: binnenkort te incasseren ... met de datum erbij. Ik vind dat handig....  Lees meer

  Goedkeuringslijst voor incasso’s erg omslachtig voor consument
  2 uur geleden

smart tv

Recente Artikelen

Test Zonnebrand SPF 30

Voor de zomer van 2017 testten wij 15 zonnebrandmiddelen in tube of fles met beschermingsfactor SPF 30. Van de 15 scoren er 3 een dikke onvoldoende omdat ze een veel lagere bescherming bieden dan ze claimen.

Lees meer

Parkeer-apps

In veel gemeenten kun je betalen voor parkeren met behulp van een app. Een handig alternatief voor muntjes in de automaat, al betaal je wel extra voor het gebruik ervan. Een overzicht van de voor- en nadelen.

Lees meer
Doe mee

Doe mee met het internetpanel

Al meer dan 16.000 consumenten nemen actief deel aan het Consumentenbond Internetpanel. Zij werken mee aan diverse onderzoeken, die we publiceren in onze gidsen en op deze website. Nog geen panellid?

Doe mee

Bepaal mee

Bepaal mee met de bondsraad

Het ledenparlement van maximaal 75 gekozen bondsraadleden heeft belangrijke bevoegdheden, zoals het vaststellen van de hoofdlijnen van het financieel en inhoudelijk beleid en het benoemen van de leden van de raad van toezicht en de directie.

Lees meer