icon-menulogo_footerpredssymbol-afradersymbol-bestekoopsymbol-besteuittest
Maak gratis kennisInloggen
Maak gratis kennisInloggen

Consumentenbond Community

De Consumentenbond Community is dé plek waar consumenten met elkaar en met de Consumentenbond in gesprek zijn en ervaringen uitwisselen. Want samen staan we sterker en weten we meer.

Alle fora

Zoeken

Wat speelt er in de Community

Laatste Reacties

 • Vanwege het geringe aantal kilometers, dat mijn vrouw en ik met onze auto afleggen, kies ik er voor om mijn banden niet om te wisselen. Het gaat...  Lees meer

  Vind jij winterbanden noodzakelijk?
  40 minuten geleden

 • Ik heb geboden op stoelen op de website van BVA Auctions. Naast de stoelen stond de winkelprijs vermeld. Die prijs heb ik niet gecheckt, maar...  Lees meer

  BVA Auctions, misleidende prijsinfo op website
  Gisteren

 • Inderdaad op het verkeerde been gezet door de topictitel, dat dekt de lading van de post niet. Ik las dat er ingelogd werd met email adres oftewel...  Lees meer

  Windows 10 openen zonder e-mailadres
  Gisteren

stelling van de maand nov matrastest koopkracht

Recente Artikelen

Wat is een goed merk vaatwasser?

Zou je een volgende keer weer voor een Whirlpool vaatwasser kiezen? En hoe tevreden zijn consumenten over hun vaatwasser van AEG? Ruim 3600 consumenten gaven antwoord op deze en andere vragen over 10 vaatwassermerken.

Lees meer

Test instapgemak auto's

We vergeleken meer dan 100 auto's op in- en uitstapgemak. Het maakt niet alleen uit of je een lage of hoge auto kiest. Ook binnen een klasse, bijvoorbeeld bij compacte auto's, zijn er flinke verschillen.

Lees meer
Doe mee

Doe mee met het internetpanel

Al meer dan 16.000 consumenten nemen actief deel aan het Consumentenbond Internetpanel. Zij werken mee aan diverse onderzoeken, die we publiceren in onze gidsen en op deze website. Nog geen panellid?

Doe mee

Bepaal mee

Bepaal mee met de bondsraad

Het ledenparlement van maximaal 75 gekozen bondsraadleden heeft belangrijke bevoegdheden, zoals het vaststellen van de hoofdlijnen van het financieel en inhoudelijk beleid en het benoemen van de leden van de raad van toezicht en de directie.

Lees meer