icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Adobe Photoshop Elements 12 ligt in de winkels

Nieuws
|
Je kunt er de klok op gelijk zetten: als de herfst begint, introduceert Adobe een nieuwe versie van zijn Photoshop-voor-hobbyisten.
Andre van Zwet

Andre van Zwet , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 26 september 2013

Photoshop Elements 12 is een fotobewerk- en beheerprogramma. Nieuw zijn de functies die gericht zijn op mobiele apparaten. De functie Mobile Albums geeft toegang tot foto's en video's in Adobe's clouddienst Revel (beschikbaar als app voor iPhone, iPad en Mac computer). Bewerkingen van foto's en video's worden  dan automatisch gesynchroniseerd met Photoshop en het eveneens nieuwe videoprogramma Premiere Elements 12. 

Nieuwe mogelijkheden

Adobe belooft verder dat het bewerken van foto's sneller gaat. Met Quick Frames, Effects en textures kun je foto's snel een andere uitstraling geven. Content Aware Move zorgt ervoor dat als je objecten in een foto verplaatst, er geen lege vlakken achterblijven. Ze worden automatisch opgevuld.  Met Pet Eye Correction kun je de reflectie van een flits in de ogen van een huisdier corrigeren.

Prijs

De prijs van het pakket is €89,40. En €147,60 in combinatie met Premiere Elements 12 voor videobewerking. Vorige versie Adobe Photoshop Elements 11 is nog te koop vanaf ongeveer  €50.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.