icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Smart cameraatje van Canon

Nieuws
|
Tijdens de CES introduceerde Canon de Powershot N; een ‘Smart camera’ met kantelbaar aanraakscherm.
Andre van Zwet

Andre van Zwet , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 14 januari 2013

PowerShot N

De Canon Powershot N ziet er opvallend uit met zijn rechthoekige metalen body (afmetingen: 78,6 x 60,2 x 29,3 mm). Aan de achterkant bevindt zich een 2,8 inch, kantelbaar aanraakscherm. De belangrijkste functies, zoals scherpstellen, bedien je met je vingers.

Verbonden
Het toestel heeft 8 keer zoom en een groothoek van 28mm. Foto’s en filmpjes zijn direct te delen via YouTube of Facebook. Je moet dan wel verbonden zijn met een draadloos netwerk (wifi). Met een gratis app van Canon zijn locatiegegevens via je smartphone te koppelen aan de  foto’s van je camera.

De Canon Powershot N wordt verkocht vanaf april en zal €330 kosten.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.