icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

London Verzekeringen uit onze vergelijkers

Nieuws
|
De verzekeringen van London keren niet meer terug in de online vergelijkers van de Consumentenbond. Moederconcern Allianz stopt namelijk met de verkoop van verzekeringen onder de naam London.
Barbara van der Est profiel

Barbara van der Est   Expert Geld & VerzekeringGepubliceerd op:27 september 2017

Allianz verzekering gebouw

Het gaat hierbij om de volgende verzekeringen:

  • aansprakelijkheidsverzekeringen
  • autoverzekeringen
  • inboedelverzekeringen
  • opstalverzekeringen
  • rechtsbijstandverzekeringen
  • reisverzekeringen

Bestaande klanten van London Verzekeringen worden op termijn overgezet naar de producten van Allianz. Overigens komen die doorgaans beter uit onze testen dan die van London.

Wisselingen in verzekeringsbranche

De wisselingen in de verzekeringsbranche gaan dus maar door. In de afgelopen 12 maanden verdwenen Turien & Co en Onna-onna (dat helemaal ophield te bestaan) al uit onze vergelijker. Daartegenover staat de komst van nieuwkomer nowGo.

Generali gaat ook verdwijnen

Verder nam ASR onlangs Generali Nederland en daarmee De Nederlanden van Nu over. Beide labels zullen naar verwachting ergens in de komende 3 jaar ook van de markt verdwijnen. Tot slot is er de overname van Delta Lloyd (inclusief Ohra) door Nationale-Nederlanden.

Klant is vrij om te gaan

Consumenten die niet mee willen verhuizen naar de nieuwe eigenaar van hun verzekeraar, kunnen natuurlijk altijd overstappen naar een andere maatschappij.

Bron: MoneyView/Allianz/ASR/Consumentenbond

Vergelijk verzekeringen

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.

Test inboedelverzekeringen