icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

London Verzekeringen uit onze vergelijkers

Nieuws
|
De verzekeringen van London keren niet meer terug in de online vergelijkers van de Consumentenbond. Moederconcern Allianz stopt namelijk met de verkoop van verzekeringen onder de naam London.
Rien Meijer

Rien Meijer , Expert Geld & Verzekering Gepubliceerd op: 27 september 2017

Allianz verzekering gebouw

Het gaat hierbij om de volgende verzekeringen:

  • aansprakelijkheidsverzekeringen
  • autoverzekeringen
  • inboedelverzekeringen
  • opstalverzekeringen
  • rechtsbijstandverzekeringen
  • reisverzekeringen

Bestaande klanten van London Verzekeringen worden op termijn overgezet naar de producten van Allianz. Overigens komen die doorgaans beter uit onze testen dan die van London.

Wisselingen in verzekeringsbranche

De wisselingen in de verzekeringsbranche gaan dus maar door. In de afgelopen 12 maanden verdwenen Turien & Co en Onna-onna (dat helemaal ophield te bestaan) al uit onze vergelijker. Daartegenover staat de komst van nieuwkomer nowGo.

Generali gaat ook verdwijnen

Verder nam ASR onlangs Generali Nederland en daarmee De Nederlanden van Nu over. Beide labels zullen naar verwachting ergens in de komende 3 jaar ook van de markt verdwijnen. Tot slot is er de overname van Delta Lloyd (inclusief Ohra) door Nationale-Nederlanden.

Klant is vrij om te gaan

Consumenten die niet mee willen verhuizen naar de nieuwe eigenaar van hun verzekeraar, kunnen natuurlijk altijd overstappen naar een andere maatschappij.

Bron: MoneyView/Allianz/ASR/Consumentenbond

Vergelijk verzekeringen

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.

Meer nieuws

Meer nieuws

Test inboedelverzekeringen