icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

SNS-concern heeft de beste woonpakketten

Nieuws
|
SNS Bank, Reaal en BLG Wonen bieden de beste combinaties van woonverzekeringen.
Barbara van der Est profiel

Barbara van der Est   Expert Geld & VerzekeringGepubliceerd op:28 juni 2013

De labels, alle 3 behorend tot het begin dit jaar genationaliseerde SNS Reaal, komen met een gemiddeld Testoordeel van 8,4 voor hun allriskpolissen als beste uit onze test van inboedel- en opstalverzekeringen. SNS, Reaal en BLG scoren onder meer goed op de dekking van schade bij verbouwingen en leegstand, extra vergoedingen zoals contra-expertise en opruimingskosten en glasdekking.

Dubbele dekking voorkomen

Ook positief: een losse glasverzekering bij inboedel afsluiten kan niet als er al een opstal- (of woonhuis-)verzekering met standaard glasdekking is afgesloten. Zo voorkom je dubbele dekking. Mede om die reden adviseert de Consumentenbond de inboedel- en opstalverzekering indien mogelijk bij dezelfde verzekeraar onder te brengen. Ook Interpolis, Nationale-Nederlanden ZPP, Aegon Woon & Vrije Tijdpakket, Avéro Achmea, ING en Ohra verdienen met hun gecombineerde allriskpolissen een 8,0 of hoger.

Lees onze volledige woonverzekeringentest in de vandaag verschenen Consumentengids of ga naar de vergelijker.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.

Test inboedelverzekeringen