icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

SNS-concern heeft de beste woonpakketten

Nieuws
|
SNS Bank, Reaal en BLG Wonen bieden de beste combinaties van woonverzekeringen.
Rien Meijer

Rien Meijer , Expert Geld & Verzekering Gepubliceerd op: 28 juni 2013

De labels, alle 3 behorend tot het begin dit jaar genationaliseerde SNS Reaal, komen met een gemiddeld Testoordeel van 8,4 voor hun allriskpolissen als beste uit onze test van inboedel- en opstalverzekeringen. SNS, Reaal en BLG scoren onder meer goed op de dekking van schade bij verbouwingen en leegstand, extra vergoedingen zoals contra-expertise en opruimingskosten en glasdekking.

Dubbele dekking voorkomen

Ook positief: een losse glasverzekering bij inboedel afsluiten kan niet als er al een opstal- (of woonhuis-)verzekering met standaard glasdekking is afgesloten. Zo voorkom je dubbele dekking. Mede om die reden adviseert de Consumentenbond de inboedel- en opstalverzekering indien mogelijk bij dezelfde verzekeraar onder te brengen. Ook Interpolis, Nationale-Nederlanden ZPP, Aegon Woon & Vrije Tijdpakket, Avéro Achmea, ING en Ohra verdienen met hun gecombineerde allriskpolissen een 8,0 of hoger.

Lees onze volledige woonverzekeringentest in de vandaag verschenen Consumentengids of ga naar de vergelijker.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.

Meer nieuws

Meer nieuws

Test inboedelverzekeringen