icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Verzekeraar Rialto ziet veel meer bewindvoerders

Nieuws
|
Steeds meer klanten van verzekeraar Rialto zijn onder bewind gesteld. Rialto, waar mensen terechtkunnen die om wat voor reden dan ook niet welkom zijn bij andere verzekeraars, ziet vergeleken met 5 jaar terug een ‘significante’ toename.
Barbara van der Est profiel

Barbara van der Est   Expert Geld & VerzekeringGepubliceerd op:14 juli 2015

Logo Rialto

Update 24 oktober 2016: per 26 september 2016 is Rialto van naam veranderd in de Vereende.

Onder bewind 

‘Mensen die onder bewind zijn gesteld, worden door reguliere verzekeraars minder makkelijk geaccepteerd’, verklaart Gérard Pol, afdelingsmanager Polisbeheer bij Rialto. ‘Daarnaast zien steeds meer bewindvoerders er de noodzaak van in om voor hun onderbewindgestelden een aansprakelijkheidsverzekering en een inboedelverzekering af te sluiten. Ondanks de kosten, die bij ons natuurlijk hoger liggen dan elders.’

Lichamelijk of geestelijk

Een bewindvoerder wordt benoemd voor mensen die vanwege hun lichamelijke of geestelijke toestand hun eigen financiën niet kunnen regelen. In oktober vind je een uitgebreid artikel in de Geldgids over de bijzondere verzekeraar Rialto.

Bron: Rialto

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.

Test inboedelverzekeringen