icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Snelheid Acer Aspire E5-551G onder de maat

Nieuws
|
Bij een recente laptoptest van de Consumentenbond viel op dat een notebook van Acer op onverwachte momenten storend langzaam was. Ook bij een tweede exemplaar - dat we ter controle aangeschaften - liepen we tegen hetzelfde probleem aan.
Eric Verlooij

Eric Verlooij , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 2 september 2014

Navraag bij de fabrikant leert ons dat op de Acer Aspire E5-551G een aantal software instellingen (drivers) niet goed staan. Acer raadt bezitters van deze notebook aan te wachten tot op de (automatische) driver-update in Acer Live Updater, maar een datum is vooralsnog niet bekend.

Acer geeft aan dat gebruikers dit probleem kunnen oplossen door beide VGA-devices te deïnstalleren en de driver voor de 265M te herinstalleren via automatisch zoeken, maar raadt dit af. Na deze handeling functioneert de machine nog altijd niet optimaal.

Nieuwste artikelen

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.