icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Windows 8 krijgt weer een startknop

Nieuws
|
Binnenkort komt een update beschikbaar voor de laatste Windows-versie met oplossingen voor 2 veel gehoorde klachten.
Eric Verlooij

Eric Verlooij , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 23 augustus 2013

Windows 8 is het nieuwste besturingssysteem van Microsoft en de opvolger van Windows 7. In deze nieuwste versie is de startknop verdwenen, wat oor veel computergebruikers als een groot gemis wordt ervaren. In de nieuwste update van Windows (versie 8.1), die Microsoft 18 oktober beschikbaar stelt, is de startknop weer terug.

Ook is het met de nieuwste versie weer mogelijk om automatisch met het bureaublad te starten. Dit moet je dan wel zelf instellen, standaard opent Windows nog steeds met de gekleurde tegels die vooral geschikt zijn voor aanraakschermen.

Windows 8.1 is vanaf 18 oktober beschikbaar via Windows update.

Bron: windows.microsoft.com/nl-nl/windows-8/preview

Nieuwste artikelen

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.