icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Archief Laptops

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Laptops.


2018

Nieuws | 16 februari 2018

Meer dan 50 laptops vers getest

Normaal testen we elke 2 weken nieuwe laptops. Het duurde nu iets langer, maar met deze update bieden we je meer dan 50 versgeteste laptops!

Nieuws | 22 januari 2018

Test 14 nieuwe laptops: hoe scoort de eerste met een AMD Ryzen-processor?

Tot voor kort draaiden alle krachtige laptops op een Intel Core-processor. Dat is vanaf nu niet meer zo vanzelfsprekend, zo blijkt uit onze test van de eerste laptop met een AMD Ryzen Mobile-processor. Bekijk gratis de snelheidsscore van deze en van de andere 13 nieuw geteste modellen.

19 januari 2018

Beste laptops om films op te kijken

Met vrijwel elke laptop kun je een film of serie afspelen, maar met de één gaat het een stuk prettiger dan met de ander. Zie onze selectie van geteste laptops die geschikt zijn om video's af te spelen.

19 januari 2018

Beste 2-in-1-laptops

Sommige laptops kun je ook als tablet gebruiken. Dat is handig als je bijvoorbeeld even op de bank iets wilt opzoeken. Bekijk onze selectie van de beste 2-in-1-laptops.

19 januari 2018

Laptops voor onderweg

Zoek je een laptop waarmee je veel wilt reizen? Dan heeft een lichtgewicht model met een goede accuduur de voorkeur. Bekijk onze selectie van de beste laptops voor onderweg.

19 januari 2018

Beste laptops voor videobewerking

Zoek je een laptop om video's mee te bewerken? Dan heb je daarvoor een behoorlijk krachtige machine nodig, het liefst ook nog eentje met een mooi scherm. Zie onze selectie van geteste laptops die geschikt zijn voor videobewerking.

19 januari 2018

Beste budgetlaptops

Voor alleen internetten en e-mailen heb je niet veel laptop nodig. De allertraagste laptops zijn echter voor niemand fijn. Zie onze snelkiezer voor de beste budgetlaptops van €400 en minder.

19 januari 2018

Beste laptops voor fotobewerking

Zoek je een laptop voor fotobewerking? Lang niet alle laptops zijn hiervoor geschikt. Bekijk onze selectie van geteste laptops waarmee je wel je foto's kunt bewerken.

Nieuws | 10 januari 2018

HP roept accu's terug vanwege brand- en verbrandingsgevaar

HP heeft wereldwijd een veiligheidsprogramma aangekondigd voor het vervangen van accu's in laptops en mobiele werkstations. De accu's kunnen oververhit raken en brand- en verbrandingsgevaar opleveren voor klanten.

8 januari 2018

Processorlek treft bijna alle computers

Beveiligingsonderzoekers hebben een groot lek ontdekt in processor-chips van AMD, ARM en Intel in computers en smartphones. Hierdoor kunnen kwaadwillenden bij persoonlijke informatie op deze apparaten.

Nieuws | 4 januari 2018

Vergelijken laptopprijzen vaak weinig zinvol

Een zoektocht naar de scherpst geprijsde laptop levert vaak maar weinig op. Veel modellen zijn exclusief te koop bij één winkelketen of zijn overal (bijna) even duur.

2017

Eerste indruk | 6 november 2017

Acer Windows Mixed Reality Headset

Met deze headset kun je gewoon thuis met je eigen computer virtual reality ervaren. Het idee is goed en de techniek is weer een stap verder, maar toch is dit niet de bril die virtual reality naar ieders huiskamer brengt.

Nieuws | 26 oktober 2017

Windows 10S upgrade niet altijd gratis - update februari 2018

Heb je een laptop met Windows 10S? De upgrade naar Windows 10 Pro zou gratis zijn, dachten we...

Nieuws | 12 oktober 2017

Grote verschillen in snelheid bij laptops onder de €500

We hebben testresultaten van 10 nieuwe laptops - meer dan de helft van Acer en HP en goedkoper dan €500 - aan de vergelijker toegevoegd. Ze verschillen sterk in snelheid.

Eerste indruk | 6 oktober 2017

Windows 10 Fall Creators Update

Microsoft geeft Windows 10 medio oktober een grote update. Deze Fall Creators Update komt vanzelf binnen bij Windows 10 gebruikers. Je installeert enkele handige vernieuwingen. Wij bekeken een vroege versie.

Nieuws | 28 september 2017

Aanbiedingen winkelgebonden

Begin september kochten we de laptops voor onze test in. Deze keer lag de focus op laptops die door winkels worden gepromoot. Al snel zagen we dat deze promoties vaak exclusief verkrijgbaar zijn.

6 september 2017

Virtual Reality brillen van Lenovo en Acer

Virtual Reality is nog volop in ontwikkeling en ook dit jaar zagen we diverse brillen op de elektronicabeurs IFA beurs in Berlijn. Waard om aan te schaffen of nog even wachten?

Nieuws | 16 augustus 2017

Testresultaten 23 laptops

We hebben 23 nieuwe laptops getest, van de merken Acer, Apple, Asus, HP en Lenovo. Lees verder voor de opvallendste resultaten.

Nieuws | 2 augustus 2017

Testresultaten laptops

We hebben 10 nieuwe laptops getest, van goedkope modellen tot dure Apple's. Lees verder voor de opvallendste resultaten.

Eerste indruk | 11 juli 2017

Microsoft Surface Laptop: luxe laptop met een gemankeerde Windows

De Surface Laptop is de eerste volwaardige laptop van Windows, met een bijzonder besturingssysteem.


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in