icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Check de Vlucht Claim Service |

Compensatie tot €600 per persoon.

VluchtClaimService

Archief Laptops

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Laptops.


2017

Nieuws | Vandaag

Testresultaten 23 laptops

We hebben 23 nieuwe laptops getest, van de merken Acer, Apple, Asus, HP en Lenovo. Lees verder voor de opvallendste resultaten.

Nieuws | 2 augustus 2017

Testresultaten laptops

We hebben 10 nieuwe laptops getest, van goedkope modellen tot dure Apple's. Lees verder voor de opvallendste resultaten.

Eerste indruk | 11 juli 2017

Microsoft Surface Laptop: luxe laptop met een gemankeerde Windows

De Surface Laptop is de eerste volwaardige laptop van Windows, met een bijzonder besturingssysteem.

Nieuws | 26 juni 2017

Grote verschillen bij dekking elektronica schade

Veel inboedelverzekeraars hebben de schade dekking van mobiele apparatuur als telefoons, tablets en smartwatches flink beperkt.

Nieuws | 31 mei 2017

Grote prijsverschillen in softwarepakketten

Door prijzen te vergelijken kunnen consumenten tientallen euro’s per jaar besparen op antivirus- en kantoorpakketten. Dit blijkt uit een prijspeiling van de Consumentenbond. Gespecialiseerde software-websites zijn vaak het goedkoopst.

Nieuws | 31 mei 2017

Hogere prijs voor dezelfde laptop

Let op gecamoufleerde prijsverhogingen bij het kopen van een nieuwe laptop. Laptopfabrikanten brengen namelijk vrijwel dezelfde laptops opnieuw uit, die vervolgens voor een hogere prijs worden verkocht. We komen dit fenomeen via een steekproef tegen bij Asus en in mindere mate bij Acer en HP.

Nieuws | 24 mei 2017

Laptops: onmogelijk tot zeer eenvoudig te repareren

Het oordeel voor repareerbaarheid is een belangrijk onderdeel van onze laptoptest. We oordelen hoe eenvoudig of lastig de laptop is te repareren. Er zijn grote verschillen tussen de laptops als het om dit punt gaat. Wees hiervan bewust.

Nieuws | 15 mei 2017

Dure 2-in-1- en budgetlaptops getest

We hebben 10 nieuwe laptops getest, van goedkope modellen tot krachtige 2-in-1 apparaten die je naast laptop ook als tablet kunt gebruiken. Bekijk alvast welke een goede accuduur hebben en klik door voor de volledige resultaten.

Eerste indruk | 8 mei 2017

Microsoft Surface Book (9EZ-00010)

De Microsoft Surface Book is eindelijk verkrijgbaar in Nederland. Wij hebben de meest uitgebreide en duurste versie van de 2-in-1 geprobeerd.

Nieuws | 31 maart 2017

Mooie laptops getest

We hebben luxe laptops van Acer, Apple en Dell getest, zoals uit de Swift-, MacBook Pro- en XPS-serie. Ze zien er allemaal mooi uit, toch liggen de prijzen en de resultaten ver uit elkaar. Opmerkelijk: Dell valt zowel positief als negatief op.

Eerste indruk | 29 maart 2017

Windows 10 Creators Update

Windows 10-gebruikers krijgen vanaf 11 april de Creators Update binnen. Hierna heeft Windows 10 een verbeterde browser, een blauwlichtfilter en 3D-mogelijkheden.

Nieuws | 10 maart 2017

Windows 10-update schakelt stiekem reclame-tracking in

De komende 'Creators Update' van Windows 10 bevat een nieuw privacymenu. In de proefversie van de update schakelt het privacymenu stiekem reclame-tracking in.

Nieuws | 1 maart 2017

17 inch laptops getest

De duurdere modellen 17 inch-laptops beschikken niet over de laatste wifi-technologie, terwijl je dit wel zou verwachten. Dat blijkt uit onze laatste test van februari.

23 februari 2017

Tips bij het kopen van een monitor

Met een groot beeldscherm werk je veel comfortabeler op je computer of laptop. Waar moet je op letten bij de aanschaf en wat zijn handige extra’s?

Nieuws | 20 februari 2017

Terugroepactie HP-accu's uitgebreid

HP heeft de terughaalactie van notebookbatterijen in juni 2016 verder uitbreid. Het risico op oververhitting van HP laptopaccu's blijkt bij meer laptops voor te komen dan waar HP aanvankelijk vanuit ging.

Nieuws | 20 februari 2017

Toetsen omgewisseld op Medion/Aldi laptop

Het toetsenbord van een Medion-laptop, die te koop is bij verschillende Aldi-fillialen, werkt niet goed. Gebruikers melden dat meerdere toetsen zijn omgewisseld. De laptop is sinds 8 februari te koop.

Nieuws | 24 januari 2017

Windows Live Mail niet meer veilig

Windows is volledig gestopt met de ondersteuning van Windows Live Mail. Het programma krijgt hierdoor geen veiligheidsupdates meer.

2016

Eerste indruk | 14 december 2016

Apple MacBook Pro 2016

Apple heeft onlangs 3 nieuwe MacBook Pro's uitgebracht: een 13 en 15 inch model met een nieuw smal aanraakschermpje (de Touch Bar) boven het toetsenbord, en een 13 inch model zonder deze Touch Bar. Wij probeerden het 13 inch model met touchbar uit.

Nieuws | 25 november 2016

test Apple MacBook Pro 2016

Apple heeft de MacBook Pro-serie een opfrisbeurt gegeven. Het 2016-model heeft een modern uiterlijk en is flink dunner en lichter dan zijn voorganger, maar om dat te bereiken heeft Apple enkele beslissingen genomen die wat ons betreft minder goed uitpakken. We hebben de 13-inch versie getest.

Nieuws | 11 november 2016

Extreem goedkope laptops getest

Laptops worden gemiddeld steeds duurder, terwijl budgetlaptops goedkoper worden. Je vindt ze al vanaf €200 in winkels zoals BCC, Bol.com, Coolblue, Expert en Media Markt, maar ook steeds vaker in de doe-het-zelfzaak, de supermarkt en de speelgoedwinkel. Hoe goed doen ze het in onze test? Lees verder!


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in