icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Archief Laptops

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Laptops.


2018

Nieuws | 5 juli 2018

Drie nieuwe predicaten voor de 17 inch laptops

Lees meer over de drie 17-inch laptops die een vers predicaat hebben verdiend. En wat viel er verder op tijdens de test?

Nieuws | 25 juni 2018

Apple biedt gratis MacBook-reparatie aan

Heb je een MacBook (Pro) en problemen met je toetsenbord? Dan kun je bij Apple terecht voor gratis reparatie.

Eerste indruk | 23 mei 2018

Oculus Go

De Oculus Go is een Virtual Reality-bril die gelijk uit de doos werkt. Je hebt geen smartphone of pc nodig. Is de scherp geprijsde Oculus Go iets voor jou?

26 april 2018

Beste budgetlaptops

Voor alleen internetten en e-mailen heb je niet veel laptop nodig. Bekijk de beste budgetlaptops van maximaal €400.

10 april 2018

Virtual Reality

Virtual reality is een computertechniek die je een compleet andere werkelijkheid laat ervaren. Daarvoor moet je meestal een speciale bril opzetten. Lees wat het is, hoe het werkt en welke producten je kunt kopen.

Eerste indruk | 6 april 2018

Windows 10 Spring Creators Update

Op dit moment legt Microsoft de laatste hand aan een grote systeemupdate voor Windows 10. Deze Spring Creators Update komt in april 2018 beschikbaar. De belangrijkste nieuwigheid is de Tijdlijnfunctie. Ook kun je je privacy beter beschermen.

Nieuws | 29 maart 2018

Budgetlaptops getest: Waar wordt op bezuinigd?

Een beetje laptop kost al snel meer dan €400. Toch zijn er ook verschillende laptops die veel minder kosten. Wees ervan bewust dat er op verschillende onderdelen wordt bezuinigd.

Nieuws | 14 maart 2018

Meer dan 25 laptops vers getest

Elke 2 weken testen wij nieuwe laptops. Deze keer voegen we 29 vers geteste laptops toe aan ons dossier. Bekijk de resultaten en lees wat ons dit keer is opgevallen.

Nieuws | 16 februari 2018

Meer dan 50 laptops vers getest

Normaal testen we elke 2 weken nieuwe laptops. Het duurde nu iets langer, maar met deze update bieden we je meer dan 50 versgeteste laptops!

Nieuws | 22 januari 2018

Test 14 nieuwe laptops: hoe scoort de eerste met een AMD Ryzen-processor?

Voor het eerst testten we een laptop met een AMD Ryzen Mobile-processor. Bekijk gratis de snelheidsscore van deze en van de andere 13 nieuw geteste modellen.

19 januari 2018

Beste laptops om films op te kijken

Met vrijwel elke laptop kun je een film of serie afspelen, maar met de één gaat het een stuk prettiger dan met de ander. Zie onze selectie van geteste laptops die geschikt zijn om video's af te spelen.

19 januari 2018

Beste 2-in-1-laptops

Sommige laptops kun je ook als tablet gebruiken. Dat is handig als je bijvoorbeeld even op de bank iets wilt opzoeken. Bekijk onze selectie van de beste 2-in-1-laptops.

19 januari 2018

Laptops voor onderweg

Zoek je een laptop waarmee je veel wilt reizen? Dan heeft een lichtgewicht model met een goede accuduur de voorkeur. Bekijk de beste laptops voor onderweg.

19 januari 2018

Beste laptops voor fotobewerking

Zoek je een laptop voor fotobewerking? Lang niet alle laptops zijn hiervoor geschikt. Bekijk onze selectie van laptops voor fotobewerking.

19 januari 2018

Beste laptops voor videobewerking

Zoek je een laptop om video's mee te bewerken? Dan heb je daarvoor een behoorlijk krachtige machine nodig, het liefst ook nog eentje met een mooi scherm. Bekijk onze selectie.

Nieuws | 10 januari 2018

HP roept accu's terug vanwege brand- en verbrandingsgevaar

HP heeft wereldwijd een veiligheidsprogramma aangekondigd voor het vervangen van accu's in laptops en mobiele werkstations. De accu's kunnen oververhit raken en brand- en verbrandingsgevaar opleveren voor klanten.

8 januari 2018

Processorlek treft bijna alle computers

Beveiligingsonderzoekers hebben een groot lek ontdekt in processor-chips van AMD, ARM en Intel in computers en smartphones. Hierdoor kunnen kwaadwillenden bij persoonlijke informatie op deze apparaten.

Nieuws | 4 januari 2018

Vergelijken laptopprijzen vaak weinig zinvol

Een zoektocht naar de scherpst geprijsde laptop levert vaak maar weinig op. Veel modellen zijn exclusief te koop bij één winkelketen of zijn overal (bijna) even duur.

2017

Eerste indruk | 6 november 2017

Acer Windows Mixed Reality Headset

Met deze headset kun je gewoon thuis met je eigen computer virtual reality ervaren. Het idee is goed en de techniek is weer een stap verder, maar toch is dit niet de bril die virtual reality naar ieders huiskamer brengt.

Nieuws | 26 oktober 2017

Windows 10S upgrade niet altijd gratis - update februari 2018

Heb je een laptop met Windows 10S? De upgrade naar Windows 10 Pro zou gratis zijn, dachten we...


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in