icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Dell laptops in design naar wens

Nieuws
|
Jaren geleden liet Dell al zien dat laptops best een frissere kleur kunnen hebben dan zwart, zilver of wit. De computerfabrikant gaat nu een stap verder. Met Dell Design Studio kan een laptop worden omgetoverd tot een kunstwerkje.
Eric Verlooij

Eric Verlooij   Expert laptopsGepubliceerd op:25 juni 2010

De Dell Design Studio biedt meer dan 300 originele en eigentijdse ontwerpen om een laptop te personaliseren. Diverse ontwerpers hebben een ontwerp in de galerie geplaatst en Dell verwacht dat de keus nog verder zal groeien.

Het ontwerp kan alleen worden toegepast op nieuw te bestellen laptops, vooralsnog alleen de Studio 15, Studio 17 en Mini 10.

Een 'gepimpte' laptop kost €79 extra boven op de normale laptopprijs. Het ontwerp wordt gedrukt in de kunststof, zodat het bij een lichte beschadiging niet meteen wordt aangetast. Informatie: www.dell.nl/designstudio.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.