icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Dell laptops in design naar wens

Nieuws
|
Jaren geleden liet Dell al zien dat laptops best een frissere kleur kunnen hebben dan zwart, zilver of wit. De computerfabrikant gaat nu een stap verder. Met Dell Design Studio kan een laptop worden omgetoverd tot een kunstwerkje.
Eric Verlooij

Eric Verlooij , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 25 juni 2010

De Dell Design Studio biedt meer dan 300 originele en eigentijdse ontwerpen om een laptop te personaliseren. Diverse ontwerpers hebben een ontwerp in de galerie geplaatst en Dell verwacht dat de keus nog verder zal groeien.

Het ontwerp kan alleen worden toegepast op nieuw te bestellen laptops, vooralsnog alleen de Studio 15, Studio 17 en Mini 10.

Een 'gepimpte' laptop kost €79 extra boven op de normale laptopprijs. Het ontwerp wordt gedrukt in de kunststof, zodat het bij een lichte beschadiging niet meteen wordt aangetast. Informatie: www.dell.nl/designstudio.

Nieuwste artikelen

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.