icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Koeler en slimmer

Nieuws
|
Met een laptop op schoot last van de warmte die het apparaat afgeeft? Gebruik een laptopkussen of 'lapdesk'.
Eric Verlooij

Eric Verlooij , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 17 juni 2011

Logitech_Lapdesk

De Touch Lapdesk N600 (€70) is aan de prijs maar heeft een slim extraatje: een uitschuifbaar 12 cm muisvlak (touchpad) zodat geen losse muis meer nodig is. Nu heeft vrijwel iedere laptop zelf ook al een muisvlak, maar die van Logitech is 'multi-touch'.

Dit betekent dat het muisvlak ‘ziet’ wanneer je twee of meer vingers uit elkaar beweegt of naar elkaar toe. Zo is de cursor met één vinger te bewegen, kan scrollen met twee vingers en is met drie vingers eenvoudiger door pagina's of foto's te bladeren. De koppeling met de Lapdesk is draadloos, met een meegeleverd ontvangertje voor in de USB-poort. Hij verschijnt medio juni op de markt.

Nieuwste artikelen

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.