icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Oproep: Luister jij naar streaming audio in de huiskamer?

Nieuws
|
Voor een artikel in de Consumentengids over streaming audio zoeken we mensen die hun ervaringen willen delen.
Eric Verlooij

Eric Verlooij , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 14 februari 2013

Herken jij jezelf in 1 van de onderstaande profielen, stuur dan een e-mail naar social.media@consumentenbond.nl. Geef daarin kort aan welke apparaten je gebruikt en wat je ervaringen hiermee zijn.

  1. Mijn omvangrijke cd-verzameling heeft moeten wijken voor een grote digitale muziekcollectie, die op mijn computer of NAS staat. Via mijn netwerk beluister ik mijn muziek draadloos in de huiskamer. Daarvoor heb ik een apparaat aangesloten op een audiosysteem.
  2. Ik heb een systeem om door mijn hele huis in minimaal 3 verschillende kamers muziek van pc of internet via mijn draadloze netwerk te beluisteren.

Nieuwste artikelen

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.