icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Terugroepactie HP-accu's uitgebreid

Nieuws
|
HP heeft de terughaalactie van notebookbatterijen in juni 2016 verder uitbreid. Het risico op oververhitting van HP laptopaccu's blijkt bij meer laptops voor te komen dan waar HP aanvankelijk vanuit ging.
Eric Verlooij

Eric Verlooij   Expert ElektronicaGepubliceerd op:20 februari 2017

nieuws-hp-accu-laptop

Eigenaren van laptops van HP, Compaq, HP ProBook, HP Envy, Compaq Presario en HP Pavilion uit maart 2013 tot en met oktober 2016 kunnen een programma downloaden om te controleren of hun laptop op de vernieuwde lijst staat.

Ook mensen die vorig jaar nog geen waarschuwing kregen, wordt verzocht het programma nogmaals te draaien. Wil je liever geen programma's op je laptop installeren, dan kun je een handmatige controle uitvoeren.

HP zal alle kwetsbare accu's kostenloos vervangen. Deze accu's zijn brandgevaarlijk en zijn niet meer veilig te gebruiken. Het gebruik van de laptop via alleen het netstroom is niet gevaarlijk.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.