icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Ben stopt met prepaid

Nieuws
|
Provider Ben stopt met het aanbieden van prepaid. Ook bestaande klanten kunnen geen gebruik meer maken van de dienst en moeten overstappen.
Celine Burgering

Celine Burgering , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 23 mei 2013

Klanten hebben tot 27 juni de mogelijkheid om hun beltegoed via Ben Prepaid op te maken. Wanneer ze overstappen naar een Ben-abonnement of T-Mobile Prepaid kunnen ze het resterende beltegoed behouden. Dit wordt verrekend of overgezet.

Overstappen naar Ben-abonnement

Bij overstappen naar een Ben-abonnement vervallen de eenmalige aansluitkosten van €15,24. Dit wordt verrekend met de eerste factuur van het abonnement. Het resterende beltegoed wordt verrekend met de 1e of 2e factuur afhankelijk van de datum van overstap. Het Ben-abonnement is maandelijks opzegbaar.

Overstappen naar T-Mobile Prepaid

Overstappen naar T-Mobile Prepaid kan ook. Klanten kunnen naar een T-Mobile-shop gaan met de Ben Prepaid sim-kaart waar ze deze kunnen omwisselen voor een T-Mobile Prepaid-kaart. Dit gebeurt kosteloos en met nummerbehoud. Het eventueel resterende beltegoed wordt overgezet op de nieuwe sim-kaart.

Bron: T-mobile.

Schrijf je in voor onze e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.

Test mobiele abonnementen