icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

De beste mobiele provider

Elk kwartaal vergelijken we mobiele providers. Onze panelleden melden storingen en geven aan hoe tevreden ze zijn over hun provider. Welke provider komt er als Beste uit de Test in het tweede kwartaal van 2022? 
Stefan Vrijdag

Stefan Vrijdag , Expert Elektronica Bijgewerkt op: 15 juli 2022

smartphone-straat

Beste mobiele provider uit de Test

Ben krijgt een dikke 8,9 in ons laatste onderzoek en is Beste uit de Test. Daarmee is voor het eerst sinds lange tijd een andere provider dan Simyo Beste uit de Test. Weinig klanten van Ben geven aan problemen te hebben met hun internetverbinding. Ook hebben ze weinig last van traag internet. Verder zijn er weinig administratieve problemen. Over het algemeen zijn de klanten van Ben erg tevreden. Ze waarderen Ben met een rapportcijfer 9,3. 

Testresultaten per mobiele provider

Wat zegt ons panel over jouw mobiele provider? Bekijk de testresultaten per provider.

Lees meer over hoe wij testen en wat Beste uit de Test inhoudt.

Storingen en problemen

Hoe vaak melden onze paneldeelnemers problemen met bellen, sms'en en internet? Hoe zit het met de service?

Deel jouw ervaring over je provider

Providers kunnen van alles beloven, maar de ervaringen van 8000 panelleden zeggen natuurlijk veel meer. Wil jij ook je ervaringen delen met anderen? Meld je dan aan voor ons Consumentenbond Panel. Kies bij het aanmelden voor de optie: 'Mobiele provider monitor'.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.