icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

De beste mobiele provider

Elk kwartaal vergelijken we mobiele providers. Onze panelleden melden storingen en geven aan hoe tevreden ze zijn over hun provider. Welke provider komt er als Beste uit de Test in het eerste kwartaal van 2022? 
Stefan Vrijdag

Stefan Vrijdag , Expert Elektronica Bijgewerkt op: 22 april 2022

smartphone-straat

Beste mobiele provider uit de Test

Onze panelleden geven Simyo een 9,0. Daarmee haalt de provider dezelfde score als in het vorige kwartaal. Het aantal klachten over internet is iets groter. Er zijn minder consumenten die last hebben van traag internet. Ongeveer even veel mensen melden administratieve problemen.

Over het algemeen zijn de klanten van Simyo erg tevreden. Net als vorig kwartaal krijgt de provider maar liefst een 9,7.

Testresultaten per mobiele provider

Wat zegt ons panel over jouw mobiele provider? Bekijk de testresultaten per provider.

Lees meer over hoe wij testen en wat Beste uit de Test inhoudt.

Storingen en problemen

Hoe vaak melden onze paneldeelnemers problemen met bellen, sms'en en internet? Hoe zit het met de service?

 

Deel jouw ervaring over je provider

Providers kunnen van alles beloven, maar de ervaringen van 8000 panelleden zeggen natuurlijk veel meer. Wil jij ook je ervaringen delen met anderen? Meld je dan aan voor ons Consumentenbond Panel. Kies bij het aanmelden voor de optie: 'Mobiele provider monitor'.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.