icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

De beste alles-in-1-provider

Elke maand delen ruim 7500 consumenten hun ervaringen met alles-in-1-providers in onze Providermonitor. Welke aanbieder is in het tweede kwartaal van 2022 Beste uit de Test?
Stefan Vrijdag

Stefan Vrijdag , Expert Elektronica Bijgewerkt op: 19 juli 2022

Alles-in-1_Beste

Beste uit de Test

Freedom Internet Glasvezel staat in het tweede kwartaal bovenaan onze lijst. In het eerste kwartaal van vorig jaar stond de provider ook aan kop. Toen nog met hun aanbod via DSL. Nu doen ze het erg goed met hun aanbod via glasvezel. Vooral de scores voor de kwaliteit van hun internet- en telefoniediensten zijn erg hoog. 

Slechts 5% van de Freedom Internet Glasvezel-klanten had in het tweede kwartaal van 2022 last van internetstoringen. Beter dan het gemiddelde van alle providers samen. Klanten zijn ook zeer tevreden over hun internetverbinding. Ze waarderen de kwaliteit van internet met een dikke 9,3.

Over televisie zijn de klanten van Freedom Internet minder te spreken. Met een 6,6 doet Freedom Internet het wel een stuk beter dan vorig kwartaal. Toen behaalden ze een 6,1.

Alle testresultaten

Wat zegt ons panel over jouw alles-in-1-provider? Bekijk de testresultaten per aanbieder.

Dit zegt ons panel over:

Vergelijken en overstappen

Met onze Vergelijker kun je providers vergelijken. Zo kies je het beste abonnement. De resultaten van het Providermonitor-onderzoek vind je daar ook in terug.

Wij werken samen met RISK. RISK werkt onafhankelijk van de providers en helpt als je wilt overstappen. Wil je meer weten over deze samenwerking? Lees dan de veelgestelde vragen over de vergelijker.

Hoe wij testen

Elk kwartaal verversen we de resultaten van de Providermonitor. De resultaten van het 3e kwartaal van 2022 publiceren we eind oktober 2022. Lees hoe de Providermonitor werkt.