icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

De beste alles-in-1-provider

Elk kwartaal delen ruim 10.000 consumenten hun ervaringen met alles-in-1-providers in onze Providermonitor. Welke aanbieder was in het derde kwartaal van 2023 Beste uit de Test?
Stefan Vrijdag_S

Stefan Vrijdag   Expert internetBijgewerkt op:10 november 2023

Alles-in-1_Beste

Beste uit de Test

Freedom Internet Glasvezel scoort een 8,0 en is daarmee in het derde kwartaal van 2023 opnieuw de Beste uit de Test. Net als in het vorige kwartaal scoren ze een 8,0. Daarmee houdt ze KPN Glasvezel en Solcon Glasvezel op afstand. 

Freedom Internet Glasvezel doet het vooral goed op de kwaliteit van hun internetdiensten. Klanten geven daarvoor gemiddeld een 9,0. Ook zijn de klanten zeer te spreken over de vaste telefonie. Daar scoren ze een 8,8. 

Daarnaast krijgt de klantenservice van Freedom Internet een dikke 8,5. De klanten zijn ook over het algemeen zeer tevreden over deze provider. Freedom Internet scoort maar liefst een 9,8 gemiddeld op algemene providerwaardering.

Een belangrijk minpunt is en blijft de tv-kwaliteit bij Freedom Internet. Met een 6,2 scoort deze provider nog steeds zeer matig op dit punt. Daarbij rapporteerde 40% van de klanten storingen in het tv-signaal. Dit is een duidelijk verbeterpunt.

Alle testresultaten

Wat zegt ons panel over jouw alles-in-1-provider? Bekijk de testresultaten per aanbieder.

Vergelijk en stap over

Met onze Vergelijker kun je providers vergelijken. Zo kies je het beste abonnement. De resultaten van het Providermonitor-onderzoek vind je daar ook in terug.

Wij werken samen met RISK. RISK werkt onafhankelijk van de providers en helpt als je wilt overstappen. Wil je meer weten over onze samenwerking? Lees dan de veelgestelde vragen over de vergelijker.

Hoe wij testen

Elk kwartaal verversen we de resultaten van de Providermonitor. De resultaten van het vierde kwartaal van 2023 publiceren we eind januari 2024. Lees hoe de Providermonitor werkt.