icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

De beste alles-in-1-provider

Elke maand delen ruim 7500 consumenten hun ervaringen met alles-in-1-providers in onze Providermonitor. Welke aanbieder is in het derde kwartaal van 2022 Beste uit de Test?
Stefan Vrijdag_S

Stefan Vrijdag , Expert Elektronica Bijgewerkt op: 8 november 2022

Alles-in-1_Beste

Beste uit de Test

KPN Glasvezel scoort een 8,0 en staat daarmee in het derde kwartaal bovenaan onze lijst. In het eerste kwartaal van dit jaar was de provider ook Beste uit de Test. In het tweede kwartaal nam Freedom Internet de koppositie in. KPN doet het vooral goed op de kwaliteit van hun televisiediensten. 

Het oordeel voor de tv-kwaliteit is met een 7,9 hoger dan bij de andere providers. Slechts 12% van de klanten van KPN geeft aan last te hebben van tv-storingen. Dat is een stuk minder dan bij andere providers. Gemiddeld geeft 20% storingen in het tv-signaal te ervaren. 

De klantenservice van KPN krijgt een 7,4 en dat is bovengemiddeld. Ook de algemene providerwaardering is met een 8,6 een stuk hoger dan het gemiddelde in de test. 

Alle testresultaten

Wat zegt ons panel over jouw alles-in-1-provider? Bekijk de testresultaten per aanbieder.

Dit zegt ons panel over:

Vergelijken en overstappen

Met onze Vergelijker kun je providers vergelijken. Zo kies je het beste abonnement. De resultaten van het Providermonitor-onderzoek vind je daar ook in terug.

Wij werken samen met RISK. RISK werkt onafhankelijk van de providers en helpt als je wilt overstappen. Wil je meer weten over deze samenwerking? Lees dan de veelgestelde vragen over de vergelijker.

Hoe wij testen

Elk kwartaal verversen we de resultaten van de Providermonitor. De resultaten van het 4e kwartaal van 2022 publiceren we eind januari 2023. Lees hoe de Providermonitor werkt.