! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

De beste alles-in-1-provider

Elke maand delen ruim 7500 consumenten de ervaringen met hun alles-in-1-provider met ons. Wij maken elk kwartaal de balans op. Welke provider komt als Beste uit de Test in het derde kwartaal van 2021?
Machteld Velema

Machteld Velema , Expert Elektronica Bijgewerkt op: 9 november 2021

Alles-in-1_Beste

Beste uit de Test

XS4ALL Glasvezel staat ook in het derde kwartaal van 2021 bovenaan onze lijst. XS4ALL is het kwaliteitsmerk van KPN en levert internet, tv en bellen via zowel glasvezel als het kopernetwerk (DSL).

Slechts 7% van de XS4ALL Glasvezel klanten had last van internetstoringen in het derde kwartaal van 2021. Beter dan het gemiddelde van alle providers samen. Klanten zijn ook zeer tevreden over hun internetverbinding. Ze waarderen de kwaliteit van internet met een 8,5.

Ook over televisie zijn de XS4ALL Glasvezel klanten te spreken en waarderen het met gemiddeld een 8,0. Het helpt daarbij dat er weinig storingen werden ervaren. Slechts 12% van de klanten meldde storingen met het tv-signaal.

Verder wordt de klantenservice hoog gewaardeerd (8,5). Ook krijgt de provider een fraaie 8,5 als algemene waardering door haar klanten. Al met al een mooi rapport. 

Testresultaten per provider

Wat zegt ons panel over jouw alles-in-1-provider? Bekijk de uitgebreide testresultaten per aanbieder.

Dit zegt ons panel over:

Vergelijken en overstappen

Met onze Vergelijker kun je providers vergelijken. Zo kies je het beste abonnement. De resultaten van het Providermonitor-onderzoek vind je daar ook in terug.

Wij werken samen met Pricewise. Pricewise werkt onafhankelijk van de providers en biedt ondersteuning bij het eventuele overstappen. Wil je meer weten over deze samenwerking? Lees dan de veelgestelde vragen over de vergelijker.

Doe mee aan de Providermonitor

De Providermonitor is gebaseerd op ervaringen van consumenten met providers. En we zijn benieuwd naar jouw ervaring! Meld je aan en help niet alleen ons, maar ook andere consumenten. Lees meer over wat meedoen aan onze Providermonitor inhoudt.

 

Resultaten van kwartaal 4 van 2021 publiceren we eind januari 2022.