icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

De beste alles-in-1-provider

Elk kwartaal delen ruim 10.000 consumenten hun ervaringen met alles-in-1-providers in onze Providermonitor. Welke aanbieder was in het eerste kwartaal van 2024 Beste uit de Test?
Stefan Vrijdag_S

Stefan Vrijdag   Expert internetBijgewerkt op:25 april 2024

Alles-in-1_Beste

Beste uit de Test: Freedom Internet glasvezel

Freedom Internet Glasvezel scoort een 8,1 en is daarmee in het eerste kwartaal van 2024 opnieuw Beste uit de Test. In het vorige kwartaal scoorde deze provider een 7,9. Daarmee blijft KPN Glasvezel op afstand. 

Freedom Internet Glasvezel doet het vooral goed op de kwaliteit van hun internetdiensten. Klanten geven daarvoor gemiddeld een 8,6. Ook zijn de klanten zeer te spreken over de vaste telefonie. Daar scoren ze een 9,3. 

Daarnaast krijgt de klantenservice van Freedom Internet een 7,9. De klanten zijn ook over het algemeen zeer tevreden over deze provider. Freedom Internet scoort maar liefst een 9,8 gemiddeld op algemene providerwaardering.

De tv-kwaliteit bij Freedom Internet is verbeterd. Met een 6,7 doen ze het weer wat beter dan vorig kwartaal. Toen scoorden ze een 6,3. Het aantal storingen is met 27% gemiddeld. 

Alle testresultaten

Wat zegt ons panel over jouw alles-in-1-provider? Bekijk de testresultaten per aanbieder.

Vergelijk en stap over

Met onze Vergelijker kun je providers vergelijken. Zo kies je het beste abonnement. De resultaten van het Providermonitor-onderzoek vind je daar ook in terug.

Wij werken samen met RISK. RISK werkt onafhankelijk van de providers en helpt als je wilt overstappen. Wil je meer weten over onze samenwerking? Lees dan de veelgestelde vragen over de vergelijker.

Hoe wij testen

Elk kwartaal verversen we de resultaten van de Providermonitor. De resultaten van het tweede kwartaal van 2024 publiceren we eind juli 2024. Lees hoe de Providermonitor werkt.