! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Meeste 'mobiele' storingen bij Tele2

Nieuws
|
Van alle mobiele telefoonproviders uit ons onderzoek blijken klanten van Tele2 het meeste last te hebben van storingen. Op het gebied van mobiel bellen, sms'en en mobiel internet ervaren Tele2-klanten de meeste problemen.
Celine Burgering

Celine Burgering , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 12 februari 2014

Logo Mobiele ProviderMonitorDit blijkt uit onze nieuwe meting van de Mobiele ProviderMonitor over de maanden november en december 2013. Zo meldt 25% van de Tele2-klanten een of meer storingen te hebben ervaren met mobiel internet.

Op het gebied van mobiel bellen meldt 12% van de klanten dat het niet altijd even goed gaat bij Tele2. Bij sms'en is dat 6% van de panelleden. Het percentage storingen bij sms'en is niet zozeer hoog, maar vergeleken met andere mobiele aanbieders scoort Tele2 wel het slechtste.

Vooral het mobiele internet lijkt dus nog niet in orde te zijn bij Tele2. Het gaat hierbij om klachten als geen verbinding hebben/kunnen maken, geen data kunnen verzenden of ontvangen of het ervaren van een trage internetverbinding. Bij Tele2-klanten was het grootste probleem geen bereik hebben of het niet kunnen maken van een verbinding.

Benieuwd naar de rest van de resultaten van onze nieuwe meting? Ook de ervaringen van klanten van T-Mobile, KPN, Vodafone, Telfort, Hi, Ben en Hollandsnieuwe hebben we onderzocht. De resultaten vind je ook in onze Mobiele Telefonie Vergelijker.  

Bron: De Mobiele Provider Monitor.

Test mobiele abonnementen