icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Tele2 weer meeste 'mobiele' storingen

Nieuws
|
Net als in de vorige meting hebben klanten van telefoonprovider Tele2 het meeste last van storingen. Opvallend is dat ze op alledrie de fronten (mobiel bellen, sms'en en mobiel internet) de lijst aanvoeren. KPN en Simyo doen het beter.
Stefan Vrijdag_S

Stefan Vrijdag   Expert mobiel abonnementenGepubliceerd op:7 maart 2014

Logo Mobiele ProviderMonitorDit blijkt uit onze nieuwe meting van de Mobiele ProviderMonitor over de maand januari 2014. Het aantal storingen bij Tele2 is wel gedaald ten opzichte van de vorige 2 maanden. Zo meldde in november en december 2013 nog 25% van de Tele2-klanten een of meer storingen te hebben ervaren met mobiel internet. Nu was dat nog maar 16%. T-Mobile en Hollandsnieuwe zitten daar net onder met 15% storingen.

De klachten zijn meestal geen verbinding hebben/kunnen maken, geen data kunnen verzenden of ontvangen, of het ervaren van een trage internetverbinding.

Op het gebied van mobiel bellen en sms'en zijn het ook de Tele2-klanten die het meest last hebben van storingen, respectievelijk 9% en 4%.

Benieuwd naar de rest van de resultaten van onze nieuwe meting? Ook de ervaringen van klanten van T-Mobile, KPN, Vodafone, Telfort, Hi, Ben en Hollandsnieuwe hebben we onderzocht. De resultaten vind je ook in onze Mobiele Telefonie Vergelijker.  

Bron: De Mobiele Provider Monitor.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.