icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reis- en annuleringsverzekering Zilveren Kruis naar Centraal Beheer

Nieuws
|
De reis- en de annuleringsverzekering van Zilveren Kruis stopt per 1 januari 2017. Centraal Beheer neemt deze verzekeringen per die datum over. 
Kirsten van Loon

Kirsten van Loon , Expert Geld & Verzekering Gepubliceerd op: 1 november 2016

Zilveren-Kruis-Achmea-reisverzekeringen

Als je een reis- en/of annuleringsverzekering hebt bij Zilveren Kruis kun je tot 1 januari 2017 poliswijzigingen doorgeven. Schade die in 2016 is opgelopen, kun je gewoon bij Zilveren Kruis declareren. Doe dit bij voorkeur zo snel mogelijk.

Aanbod Centraal Beheer

Klanten van Zilveren Kruis worden in december per brief geïnformeerd door Centraal Beheer en krijgen dan een persoonlijk aanbod voor een reisverzekering bij deze verzekeraar. Bij de brief zit ook een polis en een overzicht van de verschillen tussen de reisverzekering van Centraal Beheer en die van Zilveren Kruis. Wil je de verzekering van Centraal Beheer niet, dan kun je je huidige polis opzeggen. Tip: kijk in onze vergelijker om te zien welke reisverzekeringen het beste bij jou passen.

Let op: bij Centraal Beheer is het niet mogelijk om de premie per kwartaal of per half jaar te betalen. In alle andere situaties verandert de manier van betalen niet.

Meer informatie is te lezen op de website van Zilveren Kruis.

Lees meer:

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.