icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Vaatwassers IKEA nu ook online te koop

Nieuws
|
Wie bij IKEA iets wilde kopen moest tot voorkort altijd naar de winkel. Maar eindelijk is het dan zover, IKEA heeft een online shop geopend.
Elles van Steijn

Elles van Steijn , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 20 juni 2013

IKEA heeft 20 juni 2013 eindelijk de stap gemaakt naar een onlinewinkel. Je kunt er ruim 6.000 verschillende artikelen bestellen. Onder deze artikelen bevinden zich ook de huishoudelijke apparaten zoals vaatwassers, koelkasten en wasmachines. Om via de webwinkel je producten te bestellen moet je een IKEA account aanmaken. Je kunt de artikelen thuis laten bezorgen maar ook op een ander adres. Ikea rekent wel transportkosten voor de bestelling. De hoogte van die kosten is afhankelijk van je bestelling. Betalen kan via iDEAL, Visa of Mastercard. IKEA is niet aangesloten bij thuiswinkelwaarborg. Lees ook onze tips voor veilig online betalen.

Alle vaatwassers die IKEA online levert zijn door ons getest. De IKEA-vaatwassers zijn altijd gunstig geprijst. Je kunt in de productvergelijker zien of die vaatwassers ook goed schoonwassen.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.

Meer nieuws

Meer nieuws