icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

In augustus nieuwe vaatwassers online

Nieuws
|
In augustus vindt u nieuw geteste vaatwassers online. Op dit moment testen we 7 nieuwe vaatwassers.
Elles van Steijn

Elles van Steijn , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 2 juni 2011

Op dit moment test de Consumentenbond nieuwe vaatwassers:

  • AEG Favorit 55030 W0P (vrijstaand);
  • ATAG VA6611RT (inbouw),;
  • Bauknecht  GSF 6920 WH (vrijstaand);
  • Bosch SMV51E00EU  (inbouw) en technisch gelijke Siemens en Neff;
  • Whirlpool ADG 9641(inbouw).

De AEG Favorit 55030 W0P is een heel nieuw model, heeft A+ label en verbruikt volgens opgave maar 10,8 L water per wasbeurt. De VA6611RT is een van de best verkochte modellen van Atag en is veelbelovend op het gebied van flexibiliteit van het indelen van de machine. De Bauknecht  GSF 6920 is een witte vrijstaande machine met de meest voorkomende voorzieningen. De Bosch SMV51E00EU is technisch gelijk aan Siemens SN65E009EU en Neff S51E50X2EU. De modellen zijn in april nieuw op de markt gekomen. De Whirlpool ADG 9641 is voor Whirlpool het tweede belangrijke inbouwmodel.

De vaatwassers worden op dit moment getest en de resultaten kunt u in begin augustus bekijken. Houd de test vaatwassers dus in de gaten.

Schrijf je in voor onze e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.

Meer nieuws

Meer nieuws