icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Nieuwe beste kopen

Nieuws
|
De beste kopen onder vaatwassers waren al lange tijd ongewijzigd, maar met de update van januari zijn er twee nieuwe beste kopen. Zowel bij de inbouw vaatwassers als bij de vrijstaande vaatwassers is de beste koop gewijzigd.
Elles van Steijn

Elles van Steijn , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 24 januari 2013

Beide machines scoren boven de 6,5. De Beste uit de test modellen scoren boven een 7. In deze nieuwe update hadden we ook voor het eerst een machine van Samsung, de DW BG572 B, hij heeft een technisch gelijke broer in de DW BG 750 B. Alleen de kleur van de handgrepen van de rekken is anders.

Op het moment worden ook twee machines getest van merken die nog niet eerder in onze test zaten: M-systems en Boretti. Ook testten we Ikea Hjalpsam, een smalle vaatwasser geschikt voor 9 couvert en nieuwe modellen van Bosch en Siemens.

 

Schrijf je in voor onze e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.

Meer nieuws

Meer nieuws