icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Altijd korting en voordeel

Collectief voordeel, ledenkorting en overstaphulp. Met het Basislidmaatschap zit je goed.

Header Welkom basis 2_1200x800
 • content-overstappen-1200x1200px

  Stap over en bespaar

  We helpen je om aanbieders met elkaar te vergelijken op prijs en voorwaarden. Zo weet je direct of je voordeliger uit bent wanneer je overstapt. Weinig moeite, veel voordeel in je portemonnee.

   

 • content-collectief-voordeel-1200x1200px

  Collectief voordeel

  Hou je van gemak en ben je niet van de kleine lettertjes? Bekijk dan onze collectieven. Wij zorgen voor de beste deals, met betrouwbare voorwaarden én een eerlijk maandbedrag.

   

 • wij_voeren_actie_rechts-1200x800px

  Wij voeren actie

  Wij stellen misstanden aan de kaak en voeren actie voor verandering. Samen kunnen we een vuist maken en iets bereiken.

  Bekijk alle acties

 • successen-1200x800px

  Succes!

  De Consumentenbond doet goed werk, en met succes. Wij zijn blij met jouw steun. Als lid help je dus niet alleen jezelf, maar ook anderen.

  Bekijk de successen

 • voordeelcoach-mp-1200x800px

  Voordeelcoach

  Eindelijk. Al je verzekeringen én je energiecontract op 1 plek. Geen gedoe met uitzoeken en prijsvergelijken meer. Dat doen wij voor je.

  Lees meer

Direct toegang tot alle tests?

Wil je ook eindeloos producten vergelijken en weten welke het best beoordeeld zijn? Stap dan over naar ons Kies & Koop-lidmaatschap.

Je hebt direct toegang tot meer dan 1.500 testresultaten. De digitale Consumentengids krijg je er gratis bij.
En dat voor maar €2 extra per maand.


Ja, dat wil ik

 

Onze expert

Rien Meijer, Expert Geld & Verzekeringen

rien_200x200px'Verzekeraars en energieleveranciers houd ik vlijmscherp in de gaten. Al 9 jaar. Zodra ze zakken in prijs kijk ik wat er qua inhoud gebeurt. Daar zit vaak de crux. Zo kan ik met zekerheid delen of de prijs-kwaliteitverhouding het wel echt de moeite waard maakt om over te stappen. Ik lees met liefde de kleine lettertjes, zodat onze leden niet voor (financiële) verrassingen komen te staan.'

 

Jessica (43), Lid

'Ik ben al jaren lid en ben vaak overgestapt via het Energiecollectief. Erg fijn dat ik jaarlijks veel geld bespaar en daarmee ook de Consumentenbond steun. De Alles-in-1 vergelijker is overigens ook goed. Mijn schoonouders zaten al 40 jaar bij Ziggo en zijn hiermee overgestapt naar een voor hen goedkopere provider. Ook lease ik sinds 2018 een auto. Ideaal, ik betaal maandelijks een vast bedrag. En de Consumentenbond heeft de voorwaarden ook al voor me gecheckt. Ik ben dus volledig ontzorgd.'

Al 70 jaar onafhankelijk en betrouwbaar

Samen met consumenten bepalen we wat we onderzoeken, publiceren en adviseren. Dit doen we zonder invloed van bedrijven of de overheid. In tegenstelling tot andere partijen ontvangen wij geen beloning voor het testen van een product of dienst. Je krijgt dus altijd eerlijke informatie.