icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Aon zorgverzekering


Aon zorgverzekering

Totaalscore

57 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
57 reviews

Bert

16 april 2022

Zeer zeer slecht heb herstel butget verzekering om eerste 2 maanden op te vangen als zzp binnen 14 dagen zouden zij uitkeren inmiddels 7 weken verder Niks noppes Dus dik probleem Ze reageren nergens op


Rivnut

29 maart 2022

Deze verzekering is bijzonder traag, stel je hier een vaag over geen antwoord. E-mail wordt niet op gereageerd. Je krijgt het gevoel of je een oplichter van verzekeringen bent. Toezegging over te versturen mail nog niets ontvangen. Mensen die je spreekt zijn wel vriendelijk maar weinig informatief. Bij de eerst volgende premieverhoging stap ik met beide verzekeringen over.


Slecht

15 maart 2022

Betreft autoverzekering zeer traag in afhandeling… snel met geld vragen maar om een polis in orde te maken duurt eeuwigheid en ondertussen ook de aanmaning brutaalweg toesturen, krijg moeilijke antwoord op mijn e-mails. Online inzage is onmogelijk de procedure bestaat uit 2 delen de eerste kom je in de 2e kent de inloggegevens niet en dus ben ik al anderhalve maand aan het etteren om mijn polis in te zien. Ze zijn totaal niet informatief waardoor je er telkens weer erachteraan moet gaan…,waarom ik nog geen groene kaart heb en waarom ik nog geen polis heb enz enz, heb nu opgezegd ben er klaar mee nu bij een ander een verzekering genomen koste 5 minuten en ben verzekert heb polis en al. Bagger slechte verzekering dit, advies!!!niet aan beginnen ook al zijn ze een euro goedkoper tis de stress en koppijn niet waard.


Mello

17 februari 2022

Ik krijg geen antwoord, kom niet door de chat en telefoon! Ze zijn gewoon nooit thuis maar schrijven wel geld af als je verzekering hebt gestopt!


Jetje

15 februari 2022

Ik ben al 38 jaar bij de Iak en sinds het AON is geworden is het alleen maar onduidelijker en duurder geworden als je declaratie indient krijg je onduidelijke antwoord en moet het elke keer uitgezocht worden als je moet betalen is het duidelijk voor de AON maar voor vergoeding is het vaak moelijk , overweeg om een andere verzekeraar te nemen.