icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van ZEKUR zorgverzekering


ZEKUR zorgverzekering

Totaalscore

43 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
43 reviews

Priya

18 mei 2018

Ik zit mijn hele leven al bij Unive, maar ze zijn ineens zonder mijn medeweten een rechtzaak tegen me gestart en dat hoor ik pas achteraf. Waarom? Omdat er blijkbaar 1 termijn automatische incasso is misgegaan 2 JAAR geleden. Ze hebben me er nooit op attent gemaakt - ik had al die tijd niet eens door dat die incasso mislukt was. Pas 2 JAAR later gooiden ze er ineens 500(!) euro extra bovenop wegens "wanbetaling" en als ik ze vraag om verzendbewijzen van herinneringen en aanmaningen, kunnen ze dat niet geven. Ik heb NOOIT een dagvaarding ontvangen van de rechtbank Alkmaar en toen ik ze net belde, zeiden ze alleen "ga maar naar het juridisch loket". Univé heeft hun post niet op orde en geven daar de klant van de schuld om extra geld binnen te harken! En dan nog wel bedragen als 500 euro extra bovenop een mini-bedrag van 88 euro. Pas op als je, je aanmeld! Want als je niet door heb dat je maandelijkse incasso een keertje mislukt, dan wachten ze daar GRAAG 2 jaar mee voordat ze dat bekend


Rochin

25 april 2018

Medewerkers geven vaker verkeerde informatie. Als je belt wil je juist meer informatie krijgen en die krijg je dus maar achteraf beland je juist in de problemen omdat een medewerker doet als of die jou geholpen heeft en in werkelijkheid is het anders


Hans

15 januari 2018

Afgelopen jaar een voorschotregeling mbt eigen risico aangegaan met Zekur. Alles keurig op tijd af laten schrijven, geen kinken in de kabel. Echter, Zekur betaalt het restoverschot niet eerder terug dan 'het eerste kwartaal' cq 'voor 1 april' terug. Ik vind het schandalig dat Univé/Zekur MIJN geld drie maanden lang vasthoudt. M.a.w. Univé/Zekur houdt geld achter en voldoet niet binnen redelijke termijn haar schuld aan mij . Als ik omgekeerd zo handel moet ik een boete betalen, liggen er vallen herinneringen en dwangbevelen op de mat en krijg ik een deurwaarder langs. M.a.w Univé/Zekur verrijkt zich op oneigenlijke manier over de rug van haar verzekerden.


Guido

29 december 2017

Via de site de facturen doorgeven werkt prima en snel. Ook de betalingen zijn snel verwerkt 3 - 4 dagen, nooit gedoe gehad.


Caitlin

12 december 2017

Deze verzekeraar is ronduit slecht. De site is onlogisch en helpt je helemaal nergens mee, je wordt steeds van het kastje naar de muur gestuurd. geprobeerd een verhuizing door te geven, na 5 keer contact proberen te maken door steeds hetzelfde onlogische formulier in te vullen. Dan na een maand eindelijk in contact gekomen en mocht mijn verhuizing doorgeven door weer hetzelfde formulier in te vullen. Ook kon ik ervoor kiezen te antwoorden op de mail die ik gekregen had, alleen was deze verstuurd met een no reply emailadres en dus niet mogelijk. Ik heb het nu opgezegd en ben benieuwd hoelang dat gaat duren, maar wil er voor het nieuwe jaar nog vanaf zijn.