icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van ZEKUR zorgverzekering


ZEKUR zorgverzekering

Totaalscore

78 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
78 reviews

B

24 februari 2022

Lees alles goed door. Betaal liever een €15-€20 euro meer maar dan ben je goed verzekerd. Vooral als je een chronische ziekte of vaak ziek bent. Er word geen rekening gehouden met je situatie. Heel hard en makkelijk geld verdienen tot je een keer zorg nodig hebt. Dan pas kom je erachter hoe slecht het allemaal is.


Jf de vries

24 februari 2022

Wanneer je niet op tijd de premie betaalt wordt je aangemeld bij Cak nu heb ik recht op terug gave en wacht al maanden


Thijs

8 februari 2022

Ongelofelijk slecht. In december 2021 opgezegd, en op 8 februari 2022 nog steeds niet geregeld. Iedere week beloven dat het binnen twee werkdagen wordt verwerkt en als je er dan naar vraagt hebben ze het die dag ''even heel druk''.


MD

4 februari 2022

Ik heb nog nooit zo n slechte verzekeraar gekend als ZEKUR. Wat een verschrikkelijk slechte verzekeraar. Altijd lange wachtrij, slechte service.


Mike

27 januari 2022

Is nog 1 ster teveel . Ik sluit voor 1 jan aanvullende verzekering af . Al met tegen zin . Krijg ik 3 jan bericht .dat ik niet aanvullend verzekerd kan worden . En dat ik er nu weer een jaar aan vast zit . Terwijl ik een andere zorgverzekering wil hebben . Waar ik me wel aanvullend kan verzekering. En met eigen risico was van dit jaar helemaal opgebruikt . Gaan ze eigen risico van vorig gebruiken . Voor bij te betalen . Ik heb me geld deze maand terug geboekt . Wil een andere verzekering voor de zorg .