icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Reviews van ZEKUR zorgverzekering


ZEKUR zorgverzekering

Totaalscore

61 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
61 reviews

Renate

10 januari 2020

Ik betaal maandelijks mijn premie en mag er toch van uitgaan dat de algemene ziekenhuizen gecontracteerd zijn. Maar nee, ik woon in een stad waar zekur dus geen contract heeft met het ziekenhuis. En jullie spelen het slim, om de dure rekening te sturen na de overstap periode. Waardoor ik dus nog een jaar aan deze verzekering zit. Zekur maakt reclame voor 'veel verzekering voor weinig', maar dat is niet zo. Je krijgt weinig vergoed met een basis verzekering, je bent duurder uit, dan een iets duurdere verzekering, die overigens wel een contract met het betreffende ziekenhuis hebben, maar helaas kan ik niet meer overstappen. Hoop dat mij niks overkomt dit jaar in mijn woonplaats, want dan word je automatisch naar het betreffende ziekenhuis gebracht en weer een dure rekening krijgt.


Estella

30 december 2019

Er zijn 12 maanden €130,45 aan premie betaald. Hun beweren dat er 2 betalingen nooit zijn binnen gekomen, terwijl ik zwart op wit heb staan dat ik 12 maanden betaald hebt. Hun hebben mijn premie ONTERECHT vanaf juni op basis gezet en dat zou dus €83,50 zijn. Terwijl ik gewoon altijd netjes betaald hebt. Ik wist dit niet en heb 2 rekeningen van de tandarts die niet meer vergoed worden omdat ik ONTERECHT op basispermie gezet ben. Per website en mail heb ik betaalbewijs en gestuurd, die zijn nooit binnen gekomen volgens hun terwijl ik wel ontvangstbevestigingen had gekregen. Als mijn premie per juni €83,50 was geweest, en ik heb wel elke maand €130,45 betaald, dan KRIJG Ik nog geld van hun! Om precies te zijn €281,70. Hun beweren van niet en zeggen dat ik een klacht moet indienen. Bedankt zekur voor al het papier werk wat ik continu naar jullie moet sturen.


Marloes

23 december 2019

Per maand werd er een bedrag van €187,95 afgeschreven geheel 2019. Dit zou bestaan uit mijn premie en uit een betalingsregeling voor mijn Eigen risico van 2018. Begin december heb ik aangegeven dat ik wil overstappen kwamen ze ineens aan dat ik een bedrag van €1070,89 had open staan aan premie en betalingsregelingen... Heb aan hun gevraagd waar mijn maandelijkse betalingen dan voor gebruikt werden, hierop konden ze geen antwoord geven... omdat ik heel gauw van hun gedoe af wou zijn heb ik aan hun gevraagd welk bedrag er open stond voor mij premies. Er stond maar liefst €774,74!!!! Ik met pijn en moeite dit bedrag maar betaald (vanwege de zwangerschap trek ik alle stress niet en besluit ik dit later uit te zoeken met een financieel adviseur als ik bij hun weg ben. Dezelfde dag met een spoed overboeking dat bedrag betaald. 2 dagen later is dit bedrag verwerkt en staat er ineens weer een bedrag open van €225,47 wat betaald moet worden anders mag ik niet overstappen


Jeroen

19 december 2019

Afspraken worden niet nagekomen, binnen 2 weken terugbellen gebeurt niet. Vergoedingen worden niet correct terugbetaald. Geprobeerd het netjes op te lossen maar nu gedwongen naar een andere verzekeraar.


Mathieu Jaspers

5 november 2019

Dit soort budget verzekeringen laten zien dat de marktwerking in de zorg er niet zou moeten zijn. Wie sluiten dit soort verzekeringen af, juist ja mensen met een een beperkt budget. Door onvoldoende kennis van de polis en niet geïnformeerd te worden door ziekenhuizen of andere instellingen krijgen mensen (achteraf) torenhoge rekeningen. Die kunnen ze niet of nauwelijks betalen waardoor de problemen alleen maar groter worden. Bij achterstand op je premie kun je niet overstappen waardoor problemen en rekeningen alleen maar groter worden. Sluit dit soort verzekeringen niet af en de politiek zou dit soort budgetpolisen moeten verbieden