icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van ZEKUR zorgverzekering


ZEKUR zorgverzekering

Totaalscore

41 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
41 reviews

Hans

15 januari 2018

Afgelopen jaar een voorschotregeling mbt eigen risico aangegaan met Zekur. Alles keurig op tijd af laten schrijven, geen kinken in de kabel. Echter, Zekur betaalt het restoverschot niet eerder terug dan 'het eerste kwartaal' cq 'voor 1 april' terug. Ik vind het schandalig dat Univé/Zekur MIJN geld drie maanden lang vasthoudt. M.a.w. Univé/Zekur houdt geld achter en voldoet niet binnen redelijke termijn haar schuld aan mij . Als ik omgekeerd zo handel moet ik een boete betalen, liggen er vallen herinneringen en dwangbevelen op de mat en krijg ik een deurwaarder langs. M.a.w Univé/Zekur verrijkt zich op oneigenlijke manier over de rug van haar verzekerden.


Guido

29 december 2017

Via de site de facturen doorgeven werkt prima en snel. Ook de betalingen zijn snel verwerkt 3 - 4 dagen, nooit gedoe gehad.


Caitlin

12 december 2017

Deze verzekeraar is ronduit slecht. De site is onlogisch en helpt je helemaal nergens mee, je wordt steeds van het kastje naar de muur gestuurd. geprobeerd een verhuizing door te geven, na 5 keer contact proberen te maken door steeds hetzelfde onlogische formulier in te vullen. Dan na een maand eindelijk in contact gekomen en mocht mijn verhuizing doorgeven door weer hetzelfde formulier in te vullen. Ook kon ik ervoor kiezen te antwoorden op de mail die ik gekregen had, alleen was deze verstuurd met een no reply emailadres en dus niet mogelijk. Ik heb het nu opgezegd en ben benieuwd hoelang dat gaat duren, maar wil er voor het nieuwe jaar nog vanaf zijn.


Vakantieganger

16 september 2017

In het buitenland speodeisende zorg moeten maken en behoorlijke kosten, ondanks een extra zekur aanvullende verzekering moesten we alle kosten € 850,- zelf vergoeden en nu vergoed unive zekur maar € 8,- van de € 850,- aan ons. In februari soortgelijke kosten moeten maken en die kosten werden WEL vergoed? Omdat uiteraard het eigen risico er niet doorheen was en dat werd dan in mindering gebracht. Nu de eigen risico erdoor heen is wordt niks vergoed. Dus mensen wees op je hoede kijk uit met Zekur Unive zorg! Zeer slechte ervaring meegemaakt


adriaan

29 augustus 2017

Ik ben tevreden en het product is de zelfde als bij de andere verzekeraars