icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van ZEKUR zorgverzekering


ZEKUR zorgverzekering

Totaalscore

49 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
49 reviews

Sami

1 februari 2019

Ze zijn oplichters, moeilijk om te bereiken en reageren ze nooit Ik advisser irdereen niet hun iets afsluiten.


Dick

6 januari 2019

Op 29 december ontving ik een brief met dagdatum 19 december erop vermeld (dus lekker in het verleden gedateerd) met daarin de mededeling dat mijn ziekenhuis NIET gecontracteerd is. En daar moest ik het mee doen; ik kan dus ineens niet meer naar mijn vaste ziekenhuis, tenzij ik een duurder pakket afsluit. Opzeggen kon niet meer, het jaar was voorbij. Zekur heeft wat mij betreft niet voldaan aan de informatieplicht. Ze beroepen zich op mijn onderzoeksplicht; ergens ik november herb ik een vrij willekeurige email ontvangen met daarin onderin een link 'Bekijk de wijzigingen voor 2019' zeg maar. Geen duidelijke call to action om te controleren of jouw ziekenhuis gecontracteerd is. Ik heb hiervoor de rechtsbijstand ingeschakeld en ze gaven mij gelijk. Echter is de Wet op een aantal punten wat vaag waardoor een procedure lastig zal zijn.


RG

2 januari 2019

een belangrijk bericht wordt gegeven in een berichtenbox waarvoor je eerst moet inloggen bij ZEKUR. Door een fout van ZEKUR kan ik niet inloggen en is het onmogelijk het bericht te lezen. Email gestuurd en gebeld. Zij ontkennen mijn emailverkeer maar dit kan ik makkelijk laten zien, want ik heb de emailtjes.... zo raar... En zeer vijandig aan de telefoon. Ik raadt deze verzekering af. DOE HET NIET, ZOEK EEN ANDERE.


Elus

27 november 2018

Telefonisch foute info geven, vervolgens een nota van het ziekenhuis krijgen omdat er geen contract meer is. Goedkope verzekering maar je moet vooral niets mankeren want de nota's vliegen je vervolgens om je oren.


Aletta

27 september 2018

Nog nooit z on slechte verzekering gehad willen alleen geld innen en zeker niet uitbetalen! In het buitenland een ongeluk gehad maar bij zekur wetrn ze niet hoe het gaat in het buitenland!!!