icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Van hypotheek tot verhuisdoos |

Stap voor stap naar je nieuwe huis.

icoon nieuw huis

Reviews van ZEKUR zorgverzekering


ZEKUR zorgverzekering

Totaalscore

39 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
39 reviews

Caitlin

12 december 2017

Deze verzekeraar is ronduit slecht. De site is onlogisch en helpt je helemaal nergens mee, je wordt steeds van het kastje naar de muur gestuurd. geprobeerd een verhuizing door te geven, na 5 keer contact proberen te maken door steeds hetzelfde onlogische formulier in te vullen. Dan na een maand eindelijk in contact gekomen en mocht mijn verhuizing doorgeven door weer hetzelfde formulier in te vullen. Ook kon ik ervoor kiezen te antwoorden op de mail die ik gekregen had, alleen was deze verstuurd met een no reply emailadres en dus niet mogelijk. Ik heb het nu opgezegd en ben benieuwd hoelang dat gaat duren, maar wil er voor het nieuwe jaar nog vanaf zijn.


Vakantieganger

16 september 2017

In het buitenland speodeisende zorg moeten maken en behoorlijke kosten, ondanks een extra zekur aanvullende verzekering moesten we alle kosten € 850,- zelf vergoeden en nu vergoed unive zekur maar € 8,- van de € 850,- aan ons. In februari soortgelijke kosten moeten maken en die kosten werden WEL vergoed? Omdat uiteraard het eigen risico er niet doorheen was en dat werd dan in mindering gebracht. Nu de eigen risico erdoor heen is wordt niks vergoed. Dus mensen wees op je hoede kijk uit met Zekur Unive zorg! Zeer slechte ervaring meegemaakt


adriaan

29 augustus 2017

Ik ben tevreden en het product is de zelfde als bij de andere verzekeraars


Bianca

29 augustus 2017

Elke verzekeraar is me eigenlijk te duur. Ik heb deze gekozen omdat ze voor mij de goedkoopste was.


Joni

24 augustus 2017

Na overlijden van mijn oma terug gereisd van vakantie zonder te bellen naar de alarm centrale in de overtuiging dat dit niet gedekt zou worden. Achteraf toch gebeld en ik kreeg dit alsnog vergoed want viel wel onder de clausule reis die ik extra had bij mijn zorgverzekering. Een kleine troost voor dit leed maar onverwacht en ondanks ik niet de alarm centrale had gebeld op het moment zelf werd de vergoeding aan de telefoon ter plekke geregeld op een klantvriendelijke en snelle manier.