icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

Reviews van ZEKUR zorgverzekering


ZEKUR zorgverzekering

Totaalscore

38 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
38 reviews

Vakantieganger

16 september 2017

In het buitenland speodeisende zorg moeten maken en behoorlijke kosten, ondanks een extra zekur aanvullende verzekering moesten we alle kosten € 850,- zelf vergoeden en nu vergoed unive zekur maar € 8,- van de € 850,- aan ons. In februari soortgelijke kosten moeten maken en die kosten werden WEL vergoed? Omdat uiteraard het eigen risico er niet doorheen was en dat werd dan in mindering gebracht. Nu de eigen risico erdoor heen is wordt niks vergoed. Dus mensen wees op je hoede kijk uit met Zekur Unive zorg! Zeer slechte ervaring meegemaakt


adriaan

29 augustus 2017

Ik ben tevreden en het product is de zelfde als bij de andere verzekeraars


Bianca

29 augustus 2017

Elke verzekeraar is me eigenlijk te duur. Ik heb deze gekozen omdat ze voor mij de goedkoopste was.


Joni

24 augustus 2017

Na overlijden van mijn oma terug gereisd van vakantie zonder te bellen naar de alarm centrale in de overtuiging dat dit niet gedekt zou worden. Achteraf toch gebeld en ik kreeg dit alsnog vergoed want viel wel onder de clausule reis die ik extra had bij mijn zorgverzekering. Een kleine troost voor dit leed maar onverwacht en ondanks ik niet de alarm centrale had gebeld op het moment zelf werd de vergoeding aan de telefoon ter plekke geregeld op een klantvriendelijke en snelle manier.


Anoniem

11 mei 2017

Ik had een ZEKUR wonen pakket afgesloten en heb hier gelukkig nooit gebruik van hoeven maken. Toen ik het per mail heb opgezegd heb ik meer dan twee weken op antwoord moeten wachten en hebben ze de mail met het antwoord naar een ander mailadres verstuurd dan waarmee ik de mail had verzonden. Toen ik de klantenservice wilde bellen heb ik 15 minuten in de wacht gehangen maar nooit iemand aan de telefoon gekregen. Ik raad iedereen deze verzekering af.