icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

ASR compenseer mijn polis eerlijk!

Verzekeraar ASR heeft meer dan 200.000 mensen gedupeerd met een woekerplis genaamd Waerdye. De Consumentenbond voert een rechtszaak voor een eerlijke vergoeding.

Consumentenbond komt op voor gedupeerden

ASR heeft tussen eind jaren tacthtig en begin van deze eeuw meer dan 200.000 consumenten gedupeerd met een woekerpolis genaamd Waerdye. ASR heeft stiekem kosten en een torenhoge overlijdensrisicopremie in rekening gebracht. De Consumentenbond vndt dat ASR deze kosten aan consumenten moeten terugbetalen.

De Consumentenbond voert een rechtszaak tegen ASR om af te dwingen dat consumenten die zo’n polis hebben of hebben gehad een redelijke comnpensatie krijgen. Dat is tot nu tot niet gebeurd: de bestaande comoensatieregeling van ASR is volstrekt ontoereikend.

Collectieve rechtszaak
De Consumentenbond voert een zogenoemde collectieve rechtszaak. Dat is een rechtszaak waarbij een belangenorganisatue opkomt voor de gelijksoortige en gemeenschappelijke belangen van alle gedupeerden. Bij een collectieve rechtszaak hoeven niet alle gedupeerden zelf een rechtszaak te voeren.  

Lees meer over onze collectieve rechtszaak

ASR

Ik blijf graag op de hoogte van de acties en ander nieuws van de Consumentenbond

Voer een geldig e-mailadres in a.u.b.

Bedankt voor je inschrijving