icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
header_zeker-online.jpg

Google volgt je stiekem

Je Android-smartphone wordt overal gevolgd, ook al denk je zelf van niet. Zonder jouw échte toestemming mag de techreus jouw locatie niet opslaan. Maar dat doet Google wel...

Stop Google. Teken de petitie!

Google weet precies waar jij bent geweest

zeker-online-infografic-1200x800px

Google weet waar je woont, werkt, shopt, sport en stapt door je te volgen met je Android-telefoon. Ook informatie die jij misschien privé wilt houden, slaat Google op. De techreus laat bedrijven flink betalen om jou gericht te targetten maar soms ook juist uit te sluiten.

Bekijk waar jij volgens Google bent geweest

 • Google volgt je stiekem

  Google volgt je op de voet en bewaart waar je bent geweest. Dat is niet ok voor jouw privacy. Wij vinden dat dit stiekeme volgen moet stoppen.

  Wat Google doet is niet ok

 • Wat jij kunt doen

  Wil je niet dat Google je continu volgt? Zet dan in elk geval de opties bij locatiegeschiedenis en web- en app-activiteit uit.

  Zet je locatie uit

 • Help mee, stop Google!

  Schrik je ook van de praktijken van Google? En wil je dat Google hier voortaan anders mee omgaat? Wij hebben jouw steun nodig!

  Teken de petitie!

Blijf op de hoogte van deze actie!

Vul hieronder je e-mailadres in om op de hoogte te blijven van deze actie en ander nieuws en tips over privacy en digitale veiligheid. Je ontvangt de nieuwsbrief ‘Zeker Online’ maximaal 8 keer per jaar. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief zelf. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Voer een geldig e-mailadres in a.u.b.

Bedankt voor je inschrijving