icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Actiesuccessen.png

Samen behalen we succes!

Waar je als individuele consument vaak machteloos staat, kun je met de de Consumentenbond met elkaar een vuist maken en wél iets bereiken. Een overzicht van de zaken die wij samen voor elkaar hebben gekregen. Daar zijn we trots op.

 • Geen gedoe garantie media pool 1200x800

  Geen gedoe garantie

  Onze campagne Geen Gedoe Garantie! zit erop. Door de steun van vele consumenten sloten ruim 300 bedrijven zich aan en beloofden ze garantie zonder gedoe. Daarmee is de campagne een succes!

 • foute-betalingen

  Banken voeren naam-nummercontrole in

  Steeds meer banken voeren naam-nummercontrole bij het overboeken van geld in. Daarmee behoren foute overboekingen tot het verleden.

 • Vinkjes overzicht

  Weg met het Vinkje!

  Dankzij de campagne van de Consumentenbond verdwijnen de misleidende Vinkjes van de verpakkingen van voedingsproducten.

 • belastingtelefoon

  Bel-me-niet register

  Ongewenste telefoontjes zijn verleden tijd dankzij het bel-me-niet-register. Dit is wettelijk verplicht dankzij de inspanningen van de Consumentenbond.

 • Artikel eerder stoppen

  Pensioenoverzicht

  Een uniform pensioenoverzicht  biedt consumenten duidelijke informatie over hun pensioensituatie. Dat is wat de Consumentenbond in 2005 voor elkaar heeft gekregen.

 • zorgkosten-ziekenhuis

  Vrije artsenkeuze

  In 2014 werd - mede dankzij acties van de Consumentenbond - door de eerste kamer besloten de vrije artsenkeuze voor consumenten niet te beperken.

 • Hippo-1200x800

  Winsten en reserves zorgverzekeraars ingezet voor zorg

  Wij riepen zorgverzekeraars op om te stoppen met het oppotten van reserves. Cijfers over 2017 tonen aan dat de reserves van zorgverzekeraars flink geslonken zijn doordat er geïnvesteerd is in de premies. Een goede ontwikkeling!

Ik blijf graag op de hoogte van de acties en ander nieuws van de Consumentenbond

Voer een geldig e-mailadres in a.u.b.

Bedankt voor je inschrijving