icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Philips komt met nieuwe Airfryer (IFA 2016)

Nieuws
|
Op de IFA in Berlijn, één van de grootste 'consumer electronics' beurzen ter wereld, presenteert Philips zijn splinternieuwe Airfryer. Een fris jasje én een nieuwe techniek die de frietjes  knapperiger moet maken.
Noelle van der Weel-280px

Noëlle van der Weel   Expert Woning & HuishoudenGepubliceerd op:5 september 2016

TurboStar, noemt Philips de techniek in de nieuwe Airfryer. Dankzij TurboStar worden volgens Philips niet alleen de frietjes die aan de buitenkant zitten lekker knapperig, maar ook die in het midden waar normaalgesproken de hetelucht niet goed bij komt. En de opwarmtijd wordt tot een minimum teruggebracht: in 30 seconden is hij op 200 graden, belooft Philips.

Nieuw uiterlijk

De nieuwe Airfryer heeft ook een nieuw uiterlijk. Een digitale display, en geen tiptoetsen maar een draaiknop om de temperatuur en tijd in te stellen.

De nieuwe Airfryer is vanaf september te koop en moet zo’n €250 gaan kosten. Wij gaan hem dan uitproberen en vervolgens uitgebreid vergelijken met andere heteluchtfriteuses.

Verdere specificaties

  • Maximaal 800 gram frietjes;
  • Diverse accessoires die ook los bijgekocht kunnen worden zoals bakblik en grillrek;
  • Instelbaar van 40˚C tot 200˚C;
  • Een app met onder andere recepten.

 

 

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.