icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Philips komt met nieuwe Airfryer (IFA 2016)

Nieuws
|
Op de IFA in Berlijn, één van de grootste 'consumer electronics' beurzen ter wereld, presenteert Philips zijn splinternieuwe Airfryer. Een fris jasje én een nieuwe techniek die de frietjes  knapperiger moet maken.
Noëlle van der Weel

Noëlle van der Weel , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 5 september 2016

TurboStar, noemt Philips de techniek in de nieuwe Airfryer. Dankzij TurboStar worden volgens Philips niet alleen de frietjes die aan de buitenkant zitten lekker knapperig, maar ook die in het midden waar normaalgesproken de hetelucht niet goed bij komt. En de opwarmtijd wordt tot een minimum teruggebracht: in 30 seconden is hij op 200 graden, belooft Philips.

Nieuw uiterlijk

De nieuwe Airfryer heeft ook een nieuw uiterlijk. Een digitale display, en geen tiptoetsen maar een draaiknop om de temperatuur en tijd in te stellen.

De nieuwe Airfryer is vanaf september te koop en moet zo’n €250 gaan kosten. Wij gaan hem dan uitproberen en vervolgens uitgebreid vergelijken met andere heteluchtfriteuses.

Verdere specificaties

  • Maximaal 800 gram frietjes;
  • Diverse accessoires die ook los bijgekocht kunnen worden zoals bakblik en grillrek;
  • Instelbaar van 40˚C tot 200˚C;
  • Een app met onder andere recepten.

 

Bekijk de review van de Philips Airfryer XL. 

Schrijf je in voor onze e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.