icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Airfryers vergelijken

Laatste update van de test: 31 januari 2023

Voor lekkere en gezondere frites en snacks koop je een airfryer. Je kunt er mee bakken, opwarmen en vaak ook grillen. Weet je nog niet welke airfryer je wil? Wij helpen je kiezen.

Keuzehulp

69  resultaten
Weergave
Nieuw
Sorteer op
18 van de 69 producten getoond
Toon meer producten

Airfryers getest

In onze test focussen we op lekker, gezond én veilig frituren. We beoordelen naast het bakresultaat ook het gebruiksgemak. De buitenkant van de airfryers mag niet zo heet wordt dat je brandwonden oploopt, dus ook dat testen we. In onze test zien we niet alleen grote verschillen in de kwaliteit van frites uit de airfryers, maar ook in hoeveel frites ze in 1 keer kunnen bakken (van 350 gram tot 2,4 kilo). Een goedkope airfryer bakt meestal niet zo goed.

Airfryer kopen

Of je nu de airfryer bij de Blokker, Media Markt of Expert koopt of online bestelt, je wilt natuurlijk een goede. Bij ons kun je de airfryers vergelijken, zodat je de beste airfryer voor jou vindt.

Airfryers vergelijken

Naast vergelijken op testresultaten, vergelijk je de airfryers ook op hoeveel frites er in kan en op opties. Bekijk hoe makkelijk je de airfryer kunt schoonmaken, hoe snel hij is en of de airfryer een lade of deksel heeft. We hebben airfyers van onder meer Philips, Princess, Tefal, Inventum, Bourgini, Ninja, Tristar en Blokker in de test.