icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Kruidvat nu ook in vergelijker autoverzekeringen

Nieuws
|
Wie autoverzekeringen wil vergelijken op de site van de Consumentenbond, treft nu ook de verzekeringen van Kruidvat aan. De website van de Consumentenbond is voorlopig de enige vergelijkingssite in Nederland waar de autoverzekering van Kruidvat in opgenomen is.
Gerard Kroon

Gerard Kroon , Expert Geld & Verzekeringen Gepubliceerd op: 10 mei 2011

Kruidvat komt vaak als een van de goedkopere verzekeraars uit de bus bij vergelijkingen van de Consumentenbond. Naast Kruidvat is ook prijsvechter Crisper nieuw in de vergelijker van de Consumentenbond.

Autoverzekeringen vergelijken is heel eenvoudig: Vul je gegevens in en kijk welke aanbieder voor jouw situatie het goedkoopst is. Zo kun je soms wel honderden euro's per jaar besparen.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.