icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Pas op voor onverzekerd rijden

Nieuws
|
Mensen die een autoverzekering hadden bij Ineas, moesten per 1 september 2010 een andere verzekering afsluiten. Wie dat nog niet heeft gedaan, rijdt nu onverzekerd rond. Dat meldt de Autotiteit Financiele Markten.
Gerard Kroon

Gerard Kroon , Expert Geld & Verzekeringen Gepubliceerd op: 3 september 2010

Onverzekerd rijden is strafbaar. Er staat een boete op van €380. Bovendien lopen onverzekerden het risico geweigerd te worden door verzekeraars.

Op 24 juni 2010 bleek dat Ineas niet genoeg geld meer in kas had. De verzekeraar moest haar activiteiten staken. Eind augustus maakten de bewindvoerders van het bedrijf bekend dat alle polissen beëindigd zouden worden. Voor die tijd kregen Ineas-klanten de gelegenheid over te stappen op Zelf.nl met behoud van de Ineas-voorwaarden.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.