! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Allsecur pechhulp on demand stopt

Nieuws|Allsecur pechhulp on demand stopt per 27 januari. Deze losse pechhulp die je via een app kunt inschakelen, wordt volgens Allianz te weinig gebruikt.

Gerard Kroon

Gerard Kroon , Expert Geld & Verzekeringen Bijgewerkt op:24 januari 2020

Allsecure bonus autovezekering

Het gevolg van het slechts sporadische gebruik van de app is, volgens Allsecur, dat de lage tarieven niet meer gegarandeerd kunnen worden. Terwijl de app wel door ruim 200.000 Nederlands was gedownload. ‘De gemiddelde persoon heeft eens in de 5 jaar pech. Daar zijn de meesten dan ook nog eens extra voor verzekerd. Mooi natuurlijk, maar daardoor wordt de app te weinig gebruikt. Zo weinig, dat wij onze lage pechhulp-tarieven niet meer kunnen garanderen en hebben besloten dit stop te zetten’, legt een woordvoerder uit. Allianz gaat op internationaal niveau op zoek naar een passende oplossing.

Allsecur lanceerde (september 2016) als tweede aanbieder losse pechhulp via een app, tegen een toen iets lagere prijs dan concurrent RoadGuard.

Bereikbaarheid Allianz

Eind 2019 verdween het merk Allsecur en werd dit Allianz Direct. De Consumentenbond krijgt en kreeg veel klachten over bereikbaarheid van de klantenservice van Allianz. We hebben de verzekeraar verzocht om een oplossing.

De beste autoverzekering voor jou

Vergelijk snel en simpel premies en voorwaarden van autoverzekeringen. Ontdek direct welke polis én dekking het beste bij jou en je auto passen.

Vergelijk autoverzekeringen

autoverzekering-vergelijker-tablet