icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

ANWB beloont trouwe leden

Nieuws
|
ANWB-leden die voor 1 april 2014 een ANWB-autoverzekering afsluiten, krijgen tot 12,5% extra korting op de beperkte of volledige cascodekking.
Sandra Mul

Sandra Mul   Expert autoverzekeringenGepubliceerd op:2 december 2013

ANWB

Loyaliteit wordt een jaar lang extra beloond: hoe langer lid, hoe hoger de korting op de cascodekking. Leden die in het bezit zijn van een platina kaart (meer dan 25 jaar lid) krijgen 12,5% extra korting. De overige kortingen verschillen per kaart: bekijk onderstaand overzicht. De korting bestaat uit een structurele korting van 5% en een extra instapkorting die na een jaar vervalt.

Kaartkleur
(aantal jaar lid)

Vaste ledenkorting Extra instapkorting Totale korting
 Blauw (0-2 jaar)   5%  2,5%  7,5%
 Brons (2-5 jaar)   5%  5%  10%
 Zilver (5-10 jaar)   5%  7,5%  12,5%
 Goud (10-25 jaar)   5%  10%  15%
 Platina (>25 jaar)   5%  12,5%  17,5%

ANWB allriskpolissen

De ANWB volledig cascodekking (allrisk) heeft bij ons een testoordeel 7,8 en kenmerkt zich door een goede regeling bij totaalverlies. De uitkering is hierbij gebaseerd op de eigen ANWB koerslijst. Berging en vervoer in geval van pech en vervangend vervoer zijn niet inbegrepen bij de autoverzekering.

De verschillende dekkingen van ANWB zijn te vergelijken (ook met andere autoverzekeringen) en aan te vragen via de Autoverzekeringenvergelijker.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.

Test autoverzekeringen