icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Ditzo-klanten voorlopig offline

Nieuws
|
Wie een Ditzo-autoverzekering wil afsluiten, kan beter wachten tot 1 mei. Ditzo-klanten kunnen voorlopig niet in hun online-omgeving.
Sandra Mul

Sandra Mul   Expert autoverzekeringenGepubliceerd op:14 februari 2014

Ditzo Logo2

De Consumentenbond ontvangt recent opvallend veel klachten over internetverzekeraar Ditzo (onderdeel ASR). Ditzo vernieuwde recent haar verzekeringen en website. Helaas ging dat niet zonder problemen:

  • De bonus-malusladder bleek een ‘technische fout’ te bevatten.
  • De premie werd ineens op een andere datum geïncasseerd en door een - voor verzekerden - onbekende partij (Assuradeurenhuys BV).
  • De Mijn Ditzo omgeving bleek niet meer toegankelijk, waardoor de wachttijden aan de telefoon enorm opliepen. Ook de website is via Internet Explorer slecht of niet bereikbaar.

Online-omgeving tot 1 mei gesloten

Ditzo laat ons weten dat de Mijn Ditzo omgeving tot 1 mei 2014 gesloten blijft voor de meeste klanten, maar dat ze inmiddels extra mensen hebben ingezet bij de telefonische klantenservice. Klanten die hun product ná 25 januari dit jaar afsloten, zijn beter af. Zij kunnen voorlopig nog wel hun gegevens bekijken via Mijn Ditzo en half maart is hun online-omgeving wel weer op orde.

Over de lange lijst met klachten op sociale media en andere kanalen geeft de verzekeraar aan dat iedereen persoonlijk zal worden benaderd. ‘Wij doen er alles aan om de problemen snel te verhelpen. Wij hebben namelijk een zeer goede reputatie op dit gebied hoog te houden’, aldus een woordvoerder.

De autoverzekeringen zijn tijdelijk offline in onze Autoverzekering Vergelijker.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.

Test autoverzekeringen