icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Nieuw in onze vergelijker: nowGo

Nieuws
|
Vanaf vrijdag 30 juni zijn de verzekeringen van nowGo (Vivat) opgenomen in onze online vergelijkers.
rien meijer

Rien Meijer   Expert Geld & VerzekeringBijgewerkt op:26 juni 2017

nowgo-verzekering

Update 1 juli 2020: nowGo wordt Ohra

Vanaf 1 juli 2020 kun je geen verzekeringen meer aanvragen bij nowGo. Bestaande polissen worden aan het einde van het verzekeringsjaar overgezet naar Ohra. De verzekeraar is net als nowGo inmiddels overgenomen door Nationale-Nederlanden.

Verzekeringen

Deze verzekeringen van nowGo zijn opgenomen in de vergelijker:

  • Autoverzekeringen
  • Inboedelverzekeringen
  • Opstalverzekeringen
  • Reisverzekeringen

Vanaf maandag 31 juli is ook de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) van nowGo opgenomen in onze vergelijker. De genoemde verzekeringen hebben allemaal dezelfde voorwaarden als de producten van Zelf, een ander merk van Vivat.

Onderdeel van Anbang

Vivat was vroeger de verzekeringstak van SNS Reaal. Sinds 26 juli 2015 is Vivat onderdeel van de Chinese verzekeraar Anbang Insurance Group. Het bedrijf is in Nederland ook actief met de merken Actiam, Reaal en Zwitserleven.

Eén erin, éen eruit

De opname van nowGo valt precies samen met het verdwijnen van onna-onna uit onze vergelijkers. Consumenten met een verzekering bij onna-onna verhuizen naar moederconcern Aegon.

Bron: Consumentenbond

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.

Test autoverzekeringen