icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Omgekat in de zak

Nieuws
|
Er zijn legio mogelijkheden een leuke tweedehands auto op de kop te tikken. Dat kan via Marktplaats, Autoscout, Autotrack of gewoon via het lokale huis-aan-huis krantje. Maar hoe voorkom je nu dat jouw droomauto gestolen blijkt te zijn.
Gerard Kroon

Gerard Kroon , Expert Geld & Verzekeringen Gepubliceerd op: 19 juli 2011

Het verbond van Verzekeraars heeft een checklist opgesteld die zou moeten voorkomen dat je kostbare aanschaf een gestolen, gekloond of omgekat exemplaar blijkt. Dat is niet ondenkbaar, zo blijkt uit cijfers van de Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit. In 2010 werden er liefst 11.733 personenauto's gestolen. Volgens de stichting moeten autobezitters in de omgeving van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Midden-Brabant zich het meeste zorgen maken.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.